Το σόου του Nunez ξεκίνησε από τα φιλικά | Leipzig 0-5 Liverpool: Match Review

Στο τρίτο φιλικό καλοκαιρινής προετοιμασίας, η Liverpool επικράτησε άνετα με 5-0 της Leipzig στη Red Bull Arena, με τον Darwin Nunez να ανοίγει ανεπίσημα λογαριασμό, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων.

Επόμενο φιλικό για τους Reds, την Τετάρτη 27/7 (21:00) με τη Salzburg στη Red Bull Arena.

Μετά από τα δύο παιχνίδια στην Ασία απέναντι σε Manchester United και Crystal Palace, η Liverpool ταξίδεψε στη Γερμανία για να συνεχίσει τα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας. Αυτή τη φορά αντιμετώπισε τη Leipzig, επικρατώντας εύκολα με 5-0 στη Red Bull Arena.

Ο Salah έκανε το 0-1 στο 8ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στον Darwin Nunez, ο οποίος πέρασε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε 4 γκολ, με τον Jurgen Klopp να χρησιμοποιεί 22 ποδοσφαιριστές στο 90λεπτο.

Στο 46ο λεπτό πέρασε στο ματς ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο 23χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, που αποκτήθηκε από την Μπενφίκα πριν από μερικές εβδομάδες, μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Firmino στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και χρειάστηκε 3 λεπτά για να πετύχει το πρώτο του ανεπίσημο γκολ με τη Liverpool. Ο Diaz κέρδισε το πέναλτι και ο Nunez εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2 στο 48 λεπτό, ενώ στο 51ο λεπτό με ωραίο πλασέ από τα δεξιά της περιοχής σκόραρε ξανά για το 0-3.

Στο 68ο λεπτό, ο Carvalho έκλεψε την μπάλα, βρήκε τον Elliott στα δεξιά, αυτός με τη σειρά του έδωσε έτοιμο γκολ στον Nunez, ο οποίος σημείωσε το 0-4 και στο 90ό λεπτό, μετά από προσωπική ενέργεια και ασίστ του Carvalho, o Ουρουγουανός πέτυχε το 4ο γκολ του στο ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.


Η σύνθεση της Liverpool

Adrian (Davies 60′); Alexander-Arnold (Milner 60′), Konate (Matip 46′), Van Dijk (Gomez 60′), Robertson (Tsimikas (46′); Fabinho (Bajcetic 60′), Thiago (Jones 60′), Keita (Henderson 46′); Salah (Elliott 60′), Firmino (Nunez 46′), Diaz (Carvalho 60′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *