Πρώτη pre-season νίκη με βασικό Τσιμίκα | Liverpool 2-0 Crystal Palace: Match Review

Στο δεύτερο φιλικό καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Ασία, η Liverpool επικράτησε 2-0 της Crystal Palace χάρη σε γκολ των Henderson και Salah – Βασικός για ένα ημίχρονο ο Κώστας Τσιμίκας.

Επόμενο φιλικό για τους Reds, την Πέμπτη 21/7 (20:15) με τη Leipzig στη Red Bull Arena.

Η Liverpool συνέχισε την καλοκαιρινή της προετοιμασία στην Ασία, κερδίζοντας με 2-0 την Crystal Palace στο Εθνικό Στάδιο της Σιγκαπούρης χάρη σε τέρματα των Henderson και Salah.

Το πρόγραμμα των φιλικών συνεχίζεται στην Αυστρία.

Ο Jurgen Klopp παρέταξε πιο δυνατή αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στη Manchester United, χρησιμοποιώντας σε όλο το πρώτο ημίχρονο τον Κώστα Τσιμίκα.

Οι Reds ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και πήραν το προβάδισμα στο 12ο λεπτό. Ο Eliott βρέθηκε στα δεξιά της περιοχής, βρήκε ωραία τον Henderson κι αυτός με ωραίο σουτ νίκησε τον Guaita για το 1-0.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν, το δεύτερο γκολ όμως δεν ήρθε. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Oxlade-Chamberlain αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Klopp άλλαξε όλη την υπόλοιπη ενδεκάδα στο δεύτερο 45λεπτο, βάζοντας στο παιχνίδι μεταξύ άλλων τους van Dijk, Robertson, Alexander-Arnold και Salah. Και ο Αιγύπτιος επιθετικός χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα στο γήπεδο για να σκοράρει. Σε μια φάση διαρκείας στα καρέ της Palace, ο Salah βρέθηκε στα δεξιά της περιοχής και με σουτ που κόντραρε, μπέρδεψε τον Guaita και έκανε το 2-0 στο 46ο λεπτό.

Μετά το 2-0, η Liverpool έριξε ρυθμούς και στο 78ο λεπτό ο Klopp έβαλε στο ματς παίκτες της ακαδημίας.


Οι συνθέσεις

First half XI: Adrian; Milner, Matip, Konate, Tsimikas; Henderson, Elliott, Jones; Oxlade-Chamberlain (Clarkson 43’), Diaz, Firmino

Second half XI: H.Davies; Alexander-Arnold, Mabaya, Van den Berg, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Thiago, Keita; Salah, Carvalho, Nunez

Third XI (78 mins): Mrozek; Mabaya, Williams, Phillips, Chambers; Bajcetic, Morton, Carvalho; Salah, Norris, Clark

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *