Οριστικοποιείται ο δανεισμός του Herbie Kane, επαφές και για Woodburn

Δεδομένη θεωρείται η παραχώρηση του Herbie Kane σε ομάδα της Championship, ενώ παρόμοια κατάληξη μπορεί να έχει και η υπόθεση του Ben Woodburn. Δείτε τα πλάνα του Klopp για τους Ryan Kent και Harry Wilson.

Την Τρίτη η Liverpool «πετά» για Αμερική, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Τη Δευτέρα, όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τη Bradford θα πάρουν ρεπό, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση για τους Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson, Andy Robertson και Georginio Wijnaldum.

Ωστόσο, το ταξίδι σίγουρα δεν θα κάνει ο 20χρονος Herbie Kane (μέχρι πρότινος δανεικός στην Doncaster), ενώ ενδέχεται το ίδιο να συμβεί και με τον Ben Woodburn. Πιο συγκεκριμένα, για τον πρώτο, η Liverpool έχει πάρει την απόφαση της να τον παραχωρήσει δανεικό σε ομάδα της Championship αυτήν την εβδομάδα, με τις Brentford, Chartlon Athletic, Millwall, Luton Town και Hull City να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του. Η τελευταία, μάλιστα, φαίνεται πως έχει κάνει επαφές με τους «κόκκινους» και για την απόκτηση του Woodburn.

Όσον αφορά τους δύο πλάγιους επιθετικούς της ομάδας που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους σε Rangers και Derby County, Ryan Kent και Harry Wilson αντίστοιχα, ο Jurgen Klopp επιθυμεί να τους δώσει την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες τους στο τουρ της Αμερικής και στα τρία φιλικά που θα δώσει εκεί η Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *