«Κόκκινη» και η Rianna Dean!

Την υπογραφή της 22χρονης φορ Rianna Dean εξασφάλισαν οι Liverpool Women, που μαζί με τις Leanne Kiernan, Yana Daniels, Megan Campbell, Jasmine Matthews και Carla Humphrey έφτασαν ήδη τις 6 μεταγραφές!

Η νεαρή Αγγλίδα υπέγραψε το συμβόλαιό της και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από το σύλλογο.

Στο παρελθόν η ίδια ξεκίνησε την πορεία της από την Arsenal, έπαιξε μία σεζόν στη Millwall Lionesses και 3 ακόμα στην Tottenham, απ’ όπου κατέληξε στη Liverpool.

Συνολικά στην παρουσία της στην Tottenham έχει πετύχει 21 γκολ σε 63 εμφανίσεις, αλλά η περασμένη σεζόν δεν ήταν παραγωγική με μόλις 1 ασίστ σε 16 παιχνίδια. Παρόλα αυτά τη σεζόν 2018-19 είχε αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ομάδας που ανέβηκε εκείνη τη σεζόν από την Championship στη Women’s Super League.

Ο προπονητής των Liverpool Women, Matt Beard δήλωσε για τη μεταγραφή:

«Είναι σημαντικό που απκτήσαμε μια αποδεδειγμένα σταθερή σκόρερ και η Rianna το κάνει αυτό σταθερά εδώ και 2 σεζόν στην Championship».

«Έκανε μια πολύ καλή πρώτη σεζόν στη Women’s Super League πριν ξεκινήσει να είναι εντός και εκτός ομάδας ανά διαστήματα τον περασμένο χρόνο. Είναι “πεινασμένη” και εμείς έχουμε αποκτήσει μια ταλαντούχα νεαρή παίκτρια προσθέτοντας βάθος στο ρόστερ μας, αλλά και ανταγωνισμό σε κάθε θέση».

Η ίδια η Dean είπε:

«Είμαι σοκαρισμένη, ο σύλλογος είναι τεράστιος. Ανυπομονώ, είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ!»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rianna Dean (@riannadean98)

«Η δουλειά μου είναι να σκοράρω και ελπίζω αυτό να δουν και οι φίλαθλοι από μένα. Μ’ αρέσει να δουλεύω σκληρά και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Η Dean επέλεξε ήδη το νούμερο «19» για να αγωνίζεται με τα «κόκκινα» και πρόσθεσε: «Ήρθα εδώ για να ανεβούμε κατηγορία και να βοηθήσω την ομάδα να τα καταφέρει!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *