Επιστροφή στην κορυφή από τον δυσκολότερο δρόμο! (Pregame)

Το δεύτερο ταξίδι της Liverpool στο Manchester για το 2019, αυτή την φορά κόντρα στην αιώνια αντίπαλο της. Έρχεται μια τιτάνια αναμέτρηση!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 

Manchester United vs Liverpool
Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Old Trafford
Ημερομηνία: 24.02.2019
Ώρα έναρξης: 16:05
Διαιτητής: Michael Oliver
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Η Liverpool επέστρεψε στα τρίποντα στο πρωτάθλημα, ξεκουράστηκε, αντιμετώπισε την Bayern μεσοβδόμαδα με το σκορ να κολλάει στο 0-0 και σήμερα ήρθε η ώρα να δώσει τον επόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα. Έναν αγώνα κόντρα στην Manchester United, πάντα ξεχωριστός αγώνας για πάρα πολλούς λόγους. Φέτος όμως, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Η ομάδα από το Merseyside βρίσκεται ισόβαθμη με την Manchester City στην κορυφή της βαθμολογίας με τους Citizens να έχουν δώσει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η Liverpool έχει την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι μόνη της στην κορυφή και να πάρει τεράστιο ψυχολογικό προβάδισμα με το πρωτάθλημα να μπαίνει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία. Ο πόλεμος για τον τίτλο θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος και οι Reds έχουν μια τεράστια μάχη που πρέπει να κερδίσουν σε λίγες ώρες, εναντίον μιας ομάδας που θα κάνει τα πάντα για να δυσκολέψει όσο μπορεί το έργο της ομάδας του Jurgen Klopp.

Ο Γερμανός τεχνικός εξακολουθεί να μην έχει στην διάθεση του τους Joe Gomez, Dejan Lovren και Alex-Oxlade Chamberlain.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Ολική αλλαγή πέρασε, και περνάει ακόμα, η Manchester United στο διάστημα των τελευταίων δύο μηνών. Ο Jose Mourinho απολύθηκε με τον Ole Gunnar Solskjaer να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Προφανώς κέρδισε πίσω τα αποδυτήρια με τους παίχτες να αποδίδουν στο μέγιστο και να καταβάλουν κανονική προσπάθεια. Αξιοποίησε στο μέγιστο παίχτες όπως οι Pogba, Martial και Rashford οι οποίοι είναι σε τεράστια φόρμα από την μέρα που ο Νορβηγός προπονητής έκατσε στον πάγκο της United μέχρι σήμερα.

Η ομάδα του Manchester παράλληλα με την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται, είδε τους ανταγωνιστές της να αφήνουν τον έναν πόντο μετά τον άλλο, και έχοντας μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά βρίσκονται πλέον στην 4η θέση που τους δίνει εισιτήριο για το Champions League, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τις Chelsea και Arsenal.

Στα 9 παιχνίδια πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες του Solskjaer η United μετράει 8 νίκες και μία ισοπαλία, έχει κάνει το 3/3 στο FA Cup κόντρα σε Chelsea, Arsenal και Reading και έχει ηττηθεί μόλις μία φορά, στο Champions League από την Paris Saint-Germain.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

O Ole Gunnar Solskjaer δεν θα έχει στην διάθεση του τους Antonio Valencia, Matteo Darmian και Marcos Rojo. Οι Anthony Martial και Jesse Lingard θεωρούνται αμφίβολοι.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Στις 16 Δεκεμβρίου, Liverpool και Manchester United τέθηκαν αντιμέτωπες στο Anfield. Το σκορ άνοιξε ο Mane μετά από πανέμορφη μπαλιά του Fabinho, ενώ ο Lingard έφερε το παιχνίδι στα ίσα εκμεταλλευόμενος το λάθος του Alisson.

Στο 70′ ο Shaqiri πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και δέκα λεπτά αργότερα είχε σκοράρει ήδη δύο φορές, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 και βάζοντας τέλος στην θητεία του Jose Mourinho στην Manchester United, με την απομάκρυνση του Πορτογάλου από τον πάγκο της ομάδας να ανακοινώνεται την επομένη.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία της Liverpool, έχοντας μπροστά του τους Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk και Robertson.

Το κέντρο θα αποτελείται από τους Wijnaldum, Milner και έναν εκ των Fabinho και Henderson.

Την επιθετική γραμμή θα συντελέσουν οι Salah, Firmino και Mane.

Manchester United (4-3-1-2): De Gea – Young, Smalling, Lindelöf, Shaw – Pogba, Matic, Herrera – Mata – Lukaku, Rashford

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson / Fabinho, Milner – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *