Παίκτης του μήνα για τη Liverpool o Mane!

Παίκτης του μήνα για τη Liverpool ψηφίστηκε ο Sadio Mane. O Σενεγαλέζος που έχει βρει τα πατήματά του σε σχέση με την αρχή τη σεζόν, βοήθησε αρκετά τους “Reds” στην πολύ δύσκολο περίοδο του Ιανουαρίου. Διαβάστε τι δήλωσε ο Sadio Mane.

“Απλά προσπαθώ να δώσω όσα περισσότερα μπορώ. Σαν ομάδα, είχαμε κάποια δύσκολα παιχνίδια για μας, επειδή μας αρέσει να νικάμε. Αλλά ακόμα κι αυτά (τα κακά αποτελέσματα), είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε σκληρότερα ούτως ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα.”


“Προσπαθούμε όσο σκληρότερα μπορούμε και κατά κύριο λόγο έχουμε αποσπάσει θετικά αποτελέσματα.” 

“Ένα βραβείο αποτελεί κίνητρο, αλλά σαν παίκτης έχω πάντα κίνητρο για να είμαι ειλικρινής Είμαι χαρούμενος που οι οπαδοί με ψήφισαν και θέλω να ξέρουν ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για να κάνουμε τη φετινή σεζόν ιδιαίτερη.”

“Προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς. Απ’ όταν ήρθα στην ομάδα, προσπαθώ συνεχώς να γίνομαι καλύτερος- κάτι που κάθε παίκτης επιθυμεί. Γιαυτό το λόγο δουλεύω πολύ σκληρά- έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πάντα πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να δουλεύεις όσο πιο σκληρά γίνεται προκειμένου να βοηθήσεις την ομάδα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *