Επίθεση σε δύο φίλους της Liverpool στη Νάπολη, λιποθύμησε τρίτος στο γήπεδο

Με αρκετά παραλειπόμενα διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης η αναμέτρηση ανάμεσα σε Napoli και Liverpool, με την τελευταία να καταγράφει για ακόμη ένα παιχνίδι στο Champions League ανθρώπινους τραυματισμούς.

Με τον Sean Cox προσφάτως να έχει ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο της αποκατάστασης του, από τα φονικά χτυπήματα οπαδών της Roma τον Μάιο του 2018, που τον άφησαν «φυτό», η ποδοσφαιρική βία ξαναχτυπά, ευτυχώς όχι με τόσο σοβαρές επιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τις 18:00 ώρα Ιταλίας το απόγευμα της Τρίτης, άγνωστοι άνδρες επιβαίνοντες σε σκούτερς πλησίασαν ένα μπαρ στο οποίο διασκέδαζαν φίλοι της Liverpool και τους επιτέθηκαν. Από την επίθεση, δύο «reds», ετών 26 και 46, τραυματίστηκαν στο κεφάλι, δεχόμενοι τις πρώτες βοήθειες επί τόπου στα κοψίματα που υπέστησαν. Μετά το περιστατικό, παρευρέθηκαν κανονικά στο San Paolo για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Στο γήπεδο, όμως, ένας τρίτος φίλος της αγγλικής ομάδας λιποθύμησε (για άγνωστους λόγους) και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, τον επισκέφτηκαν μέλη της αστυνομίας του Merseyside αλλά και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Liverpool, Peter Moore, παραμένοντας μαζί του μέχρι να βεβαιωθούν πως θα υποβαλόταν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Η Ευρώπη συνεχίζει να είναι αφιλόξενη και η UEFA σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στα απάνθρωπα γεγονότα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *