Για την κορυφή, με επιστροφή Firmino! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Tottenham

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 07.05.2022

Ώρα έναρξης: 21:45
Διαιτητής: Michael Oliver
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Μπορεί η Liverpool να τρόμαξε λίγο τους φίλους της το βράδυ της Τρίτης, όταν και βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ στο Villarreal, ωστόσο στο τέλος έκανε απλά τη δουλειά της, και με το παραπάνω, γυρνώντας το παιχνίδι σε 2-3 με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Luis Diaz που χάρισε τρομερή ενέργεια στην ομάδα του, πετυχαίνοντας και γκολ. Το επόμενο βράδυ, με δραματικό τρόπο, έγινε γνωστό πως οι Reds θα συναντήσουν την Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι, στις 28 του Μάη για τον τελικό του Champions League, με παίκτες και φιλάθλους να διψάνε για το 7ο της Liverpool, αλλά, κοινό μυστικό είναι, και για ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του Κιέβου, το 2018.

Μέχρι τότε βέβαια προηγούνται πολλά, πάρα πολλά για την ομάδα του Jurgen Klopp, συμπεριλαμβανομένου του αποψινού αγώνα κόντρα στην -πάντα επικίνδυνη- Tottenham, με τους Reds να κυνηγάνε και πάλι το τρίποντο και μια ακόμη (προσωρινή;) κορυφή. Ευχάριστο νέο για τον Γερμανό προπονητή είναι η επιστροφή του Roberto Firmino, με τον Βραζιλιάνο να έχει κάνει εμφανές τον ”έρωτα” που έχει με τις ομάδες του βόρειου Λονδίνου πολλαπλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Αντίπαλος:

Τεράστιας σημασίας και για τους φιλοξενούμενους ο σημερινός αγώνας, που μαζί με την αιώνια αντίπαλο και συμπολίτισσα Arsenal, αποτελούν και τις δύο ομάδες που ουσιαστικά επιδιώκουν την έξοδο τους στο Champions League, καθώς η Chelsea μένει να εξασφαλίσει την έξοδο της και μαθηματικά, ενώ η Manchester United θα αποτελέσει δυνητική απειλή μόνο αν οι Λονδρέζοι διαπράξουν την μέγιστη αυτοκαταστροφή.

Η Tottenham, λοιπόν, με 61 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση, στο -2 από την Arsenal. Με 4 αγωνιστικές να απομένουν, και με τους Gunners να αντιμετωπίζουν αύριο στην έδρα τους την Leeds, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι του Anfield για τον Antonio Conte, καθώς το κυνήγι για την τετράδα κινδυνεύει να πάρει πολύ άσχημη τροπή στις επόμενες ώρες, ειδικά με ήττα στο Merseyside.

Απόντες για τον Ιταλό προπονητή, στην προσπάθεια αυτή, θα είναι οι τραυματίες Matt Doherty, Sergio Reguilon, Japhet Tanganga και Oliver Skipp.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexnader-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Mane, Diaz
Tottenham (3-4-3): Lloris – Romero, Dier, Davies – Royal, Bentancur, Hojbjerg, Sessegnon – Kulusevski, Kane, Son

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *