Ανεπάρκεια και αντίο Ευρώπη | Real Madrid 1-0 Liverpool: Match Review

Η Liverpool έκανε ό,τι μπορούσε για να ψάξει το «θαύμα» στη ρεβάνς με τη Real στη Μαδρίτη, αλλά ηττήθηκε ξανά, με 1-0 αυτή τη φορά, και αποκλείστηκε από το Champions League στη φάση των «16».

Επόμενο ματς για τους Reds, το Σάββατο 1/4 (14:30) με τη Manchester City στο Etihad Stadium για την 29η αγωνιστική της Premier League.

Μετά το αδιανόητο 5-2 στο Anfield στο πρώτο ματς, η Liverpool δεν είχε και πολλές ελπίδες για να διεκδικήσει την πρόκριση στη Μαδρίτη με τη Real. Οι Reds προσπάθησαν, αλλά η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή, καθώς ηττήθηκε και στη ρεβάνς (1-0) και αποκλείστηκαν με συνολικό 6-2 στη φάση των «16» του Champions League.

O Alisson στο 14ο λεπτό σταμάτησε τον Vinicius Jr., ενώ πέντε λεπτά μετά ο Camavinga σούταρε, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκει την μπάλα και στη συνέχεια να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ η προσπάθεια του Modric στο 22ο λεπτό έφυγε ελάχιστα πάνω από την εστία του Alisson.

Οι Reds είχαν δύο καλές ευκαιρίες σε δίαστημα δύο λεπτών, με τον Courtois να σταματάει τα σουτ των Nunez (33′) και Gakpo (35′).

Οι Μαδριλένοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 69ο λεπτό, χάνοντας ευκαιρία με τον Benzema, ο οποίος στο 78ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει μετά από ασίστ του Vinicius, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson (Tsimikas 90+1); Fabinho, Milner (Oxlade-Chamberlain 73′); Salah, Gakpo (Carvalho 90+1), Nunez (Elliott 57′); Jota (Firmino 57′)

Real Madrid: Courtois, Carvajal, E. Militao, Rudiger, Nacho, Kroos, Modric, Camavinga, Valverde, Vinicius, Benzema.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *