Δεύτερη ανανέωση για τις Liverpool Women: Παραμένει και η Robe!

Για πέμπτη σεζόν θα φορά τα κόκκινα των Liverpool Women η Leighanne Robe, με τον Matt Beard να μην έχει απολύτως καμία δεύτερη σκέψη σχετικά με την παραμονή της έμπειρης αμυντικού στην ομάδα.

Βασικό μέλος της αμυντικής τριάδας που επέλεγε πέρυσι ο Matt Beard, η Leighanne Robe δε θα μπορούσε να λείπει από το ρόστερ που θα εκπροσωπήσει τις Liverpool Women στην επιστροφή τους στη Women’s Super League!

Η 28χρονη αμυντικός ανανέωσε έπειτα από τέσσερα χρόνια παραμονής στο Liverpool και ο Matt Beard εξήγησε πως μετά από την εξαιρετική της συνέπεια και αποτελεσματικότητα σε καταστάσεις μία εναντίον μιας, αλλά και την φανερή τακτική της βελτίωση, δε θα μπορούσε παρά να την έχει μαζί του και στη νέα πρόκληση των Reds!

Έτσι, με την ανανέωση της Robe και μετά από έξι ημέρες, στις οποίες προηγήθηκε η ανανέωση της Ceri Holland και οι δύο μεταγραφικές προσθήκες στην άμυνα, της Koivisto και της Flaherty, οι Liverpool Women δείχνουν ότι έχουν βάλει για τα καλά σε εφαρμογή τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *