Οριστικό: Με 100% πληρότητα τα γήπεδα στην Αγγλία τη νέα σεζόν!

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του αθλητισμού στην Αγγλία, καθώς είναι οριστικό ότι τα γήπεδα θα έχουν και πάλι 100% πληρότητα!

Μετά από έναν πολύ δύσκολο ενάμιση χρόνο, ήρθε και πάλι η στιγμή τα γήπεδα να γεμίσουν με φωνές, κασκόλ και σημαίες, καθώς όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Boris Johnson, οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν οριστικά στα γήπεδα!

Η επιστροφή θα ξεκινήσει από τις 19 Ιουλίου και θα είναι με πληρότητα στο 100% και χωρίς να χρειάζεται οι φίλαθλοι να έχουν κάποιο πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ η χρήση μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική. Προφανώς, θα πρέπει όσοι έχουν σκοπό να παρευρεθούν σε κάποιο αθλητικό γεγονός να έχουν μαζί τους αρνητικό τεστ Covid-19 εντός τουλάχιστον 72 ωρών.

Είναι μια τεράστια είδηση για τον αθλητισμό της Αγγλίας και για να μιλήσουμε για την Liverpool, έφτασε επιτέλους η στιγμή να δούμε ξανά γεμάτο το Anfield. Ένα Anfield γεμάτο με φωνές και σημαίες, με τραγούδι, χαμόγελα και πανηγυρισμούς. Ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που θα αποκτήσει ξανά ζωντάνια και θα δώσει και πάλι ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Jürgen Klopp!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *