Έξτρα άδεια στους διεθνείς: Αμφίβολοι για την πρεμιέρα!

Η πιθανότητα η Liverpool να μην έχει αρκετούς αστέρες της την πρώτη ημέρα της σεζόν έχει αυξηθεί από την πρόοδό τους στα τελευταία στάδια των διεθνών τουρνουά αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το LiverpoolFans.gr τώρα ΚΑΙ στο Twitter!

Οι Roberto Firmino, Alisson Becker και Fabinho είναι μέρος της ομάδας της Βραζιλίας που εξασφάλισε θέση στον τελικό του Copa America με νίκη επί του Peru τη Δευτέρα.

Και οι Reds είναι πιθανό να έχουν εκπροσώπηση και στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επίσης.

Οι Jordan Henderson και Thiago Alcantara ελπίζουν ότι η Αγγλία και η Ισπανία μπορούν να περάσουν από τους αντίστοιχους ημιτελικούς τους για να διατηρήσουν τις ελπίδες για κατάκτηση του τροπαίου.

Όμως, ενώ ο Jurgen Klopp σίγουρα θα απολαύσει την επιτυχία των παικτών του αυτό το καλοκαίρι, αυτό σημαίνει επίσης ότι αντιμετωπίζει έναν επικείμενο πονοκέφαλο επιλογής.

Οι παίκτες που απουσιάζουν ακόμη με τις χώρες τους θα έχουν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν επιστρέψουν για την προετοιμασία.

Αλλά αυτό το διάλειμμα θεωρείται το απολύτως ελάχιστο, με τον Klopp να θέλει η ομάδα του να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ξεκούραση καθώς ανακάμπτει από μια εξαντλητική σεζόν(2020-21).

Με τους τελικούς του Copa America και του Euro να είναι στις 10 και 11 Ιουλίου αντίστοιχα, οι εμπλεκόμενοι παίκτες θα επιστρέψουν στις 9 Αυγούστου αν τους δοθεί 1 μήνας ξεκούρασης.

Και αυτό είναι μόλις πέντε ημέρες πριν ξεκινήσει η Liverpool τη νέα σεζόν της Premier League εναντίον της Norwich City στο Carrow Road.

Είναι απίθανο ο Klopp να θεωρήσει ότι έχει αρκετό χρόνο προπόνησης για να συμμετάσχουν οι διεθνείς του, με τον Alisson αναμφισβήτητα την πιο πιθανή εξαίρεση.

Ως εκ τούτου, θα αναγκαστεί να ορίσει μια ελαφρώς διαφορετική ομάδα καθώς οι Reds ξεκινούν τη νέα σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *