Ενδιαφέρον της Liverpool για Tchοuameni και Bellingham!

Η Liverpool κοιτάζει παίκτες που θα ανανεώσουν το χώρο του κέντρου, με τους Aurélien Tchouameni και Jude Bellingham να βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Klopp.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γερμανού τεχνικού, έρχεται και η επόμενη μέρα: o Γερμανός τεχνικός επιθυμεί ανανέωση στο χώρο του κέντρου. Εδώ και πολύ καιρό παίζουν στο προσκήνιο δύο μεγάλα ονόματα: Jude Bellingham και Aurélien Tchouameni που αγωνίζονται σε Dortmund και Monaco αντίστοιχα. Σήμερα επιβεβαιώνεται πως η Liverpool εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο κίνησης για απόκτηση ενός εκ των δύο παικτών.

Ο Tchouameni θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Monaco, με τους Γάλλους να κάνουν για ένα ποσό στην περιοχή των 60-80 εκατομμυρίων Ευρώ. Ένας πιθανός αντίπαλος για την απόκτησή του, είναι η Real Madrid, που όμως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δε θα μπει στη διαδικασία του να πληρώσει παραπάνω χρήματα απ’όσο θεωρούν πως αξίζει ο παίκτης.

Όσον αφορά την περίπτωση του Bellingham, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Η Dortmund θα χάσει πιθανότατα φέτος τον Erling Haaland, με προορισμό την Manchester City, οπότε θεωρείται πολύ δύσκολη η απόκτηση του νεαρού Άγγλου το ερχόμενο καλοκαίρι. Πιο πιθανή, θεωρείται κάποια κίνηση το καλοκαίρι του 2023.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως η επόμενη μέρα της Liverpool θα είναι ακόμη πιο φωτεινή από το σήμερα, μιας και οι βλέψεις του συλλόγου κυμαίνονται γύρω από το χτίσιμο μιας δυναστείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *