Ντροπή! Διέρρευσε το πόρισμα για τον τελικό του Παρισίου | Η οργισμένη αντίδραση της ομάδας

Η UEFA διέρρευσε το πόρισμα της επιτροπής λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την Everton, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Liverpool.

Λίγα λεπτά πριν, διέρρευσε το πόρισμα της επιτροπής που ερευνούσε τα -παραλίγο- τραγικά γεγονότα του περσινού τελικού του Champions League στο Παρίσι. Το πόρισμα ήταν κώλαφος για την UEFA, επιρρίπτωντας ευθύνες ολοκληρωτικά στην αρμόδια αρχή, αλλά και τη διοργανώτρια χώρα, εκθειάζοντας μάλιστα τους υποστηρικτές της Liverpool καθώς «έσωσαν ζωές».

Παρόλα αυτά, η UEFA προσπάθησε με… υπόγειο τρόπο να τη βγάλει όσο πιο καθαρά γίνται από αυτήν την υπόθεση, διαρρέοντας στον τύπο την έκθεση λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με την Έβερτον. Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ομάδας, που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Eίναι άκρως απογοητευτικό το γεγονός πως μια έκθεση με τέτοιο βάρος, με τέτοια σημασία για τις ζωές των υποστηρικτών του ποδοσφαίρου και την μελλοντική ασφάλειά τους, να διαρρέει και να κοινοποιείται με αυτόν τον τρόπο. Είναι πάνω από 8 μήνες δουλειά από μια ανεξάρτητη αρχή, και το μοναδικό πρέπον θα ήταν να δημοσιευτούν τα περιεχόμενά της στους φιλάθλους μας με τον κατάλληλο τρόπο. Θα περιμένουμε ένα αντίγραφο της έκθεσης πριν κάνουμε οποιοδήποτε παραπάνω σχόλιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *