Νέο συμβόλαιο για τον Alex Inglethorpe | Συνεχίζει ως υπεύθυνος των Ακαδημιών!

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της Liverpool, Alex Inglethorpe, υπέγραψε νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας τη δέσμευσή του με τον σύλλογο.

Αφού ήρθε στην Liverpool το 2012 μετά από θητεία στην Tottenham, o Inglethorpe ήταν για δύο χρόνια στην U21, πριν του ανατεθεί ο ρόλος του διευθυντή των Ακαδημιών στο Kirkby το 2014. Η περίοδος που βρίσκεται στην ηγεσία, σηματοδοτεί μια μακροχρόνια επιτυχία για το πρόγραμμα των νεαρών παικτών στο σύλλογο, καθώς η Ακαδημία έχει δώσει την ευκαιρία στον Jurgen Klopp να χρησιμοποιήσει πολλούς σημαντικούς παίκτες προερχόμενους από τα χαμηλά ηλικιακά στρώματα της Liverpool. Επιπροσθέτως, τα τελευταία 4 χρόνια η U18 ομάδα της Ακαδημίας, έχει αγωνιστεί σε 2 τελικούς του FA Youth Cup, κατακτώντας το κύπελλο για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια το 2019.

Σε δηλώσεις του στο Liverpoolfc.com, o Inglethorpe σημείωσε:

«Ο πρωταρχικός μου ρόλος είναι να είμαι κοντά στους παίκτες και να τους βοηθώ. Είναι ένα προνόμιο, κάτι πολύ τιμητικό για εμένα. Κάθε μέρα νιώθω πολύ τυχερός να σηκώνομαι από το κρεβάτι και να δουλεύω με το προσωπικό και τους παίκτες που συνεργάζομαι. Δεν σκέφτηκα καν την απόφαση. Όπως και πολλοί άλλοι, ξόδεψα τα προηγούμενα 20 χρόνια της καριέρας μου θέλοντας να έρθω εδώ, οπότε τώρα που ήρθα δε θέλω με τίποτα να φύγω!»

«Νιώθω πάρα πολύ τυχερός που μου προσφέρεται η δυνατότητα να συνεχίσω να εξελίσσω αυτό που κάνουμε, και έχω ακόμα τόσο ενθουσιασμό και ενέργεια για τον ρόλο αυτό, όσο και την πρώτη μέρα. Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που κάποιος μπορεί να σε πληρώσει, είναι να σε εμπιστεύεται στη δουλειά σου.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *