Όλα για όλα με αντίπαλο την παράδοση! (Pregame)

Μεγάλο παιχνίδι στο Old Trafford. Η «μητέρα των μαχών». Manchester United εναντίον Liverpool στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 34η αγωνιστική της Premier League με τα περιθώρια για είσοδο στην τετράδα να έχουν «στενέψει» επικίνδυνα και την ομάδα μας να «καίγεται» για βαθμούς.

Όπως είπαμε και στον πρόλογο, οι πιθανότητες να μπει η Liverpool στην τετράδα είναι λίγες. Έγιναν λιγοστές μετά και το «διπλό» της Leicester κόντρα στην United, η οποία έχοντας να δώσει τρία παιχνίδια σε πέντε ημέρες, παρατάχθηκε με δέκα αλλαγές στη σύνθεσή της απέναντι στις «Αλεπούδες», γνωρίζοντας την ήττα. Έδω και πολύ καιρό, κάθε παιχνίδι για την ομάδα μας είναι ένας «τελικός». Οι Reds δίνουν ακόμη έναν. Και όχι έναν οποιονδήποτε. Αλλά έναν κόντρα στη Manchester United και μάλιστα στο Old Trafford.

Ως γνωστόν, το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή του Πάσχα (02/05), όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, λόγω της διαμαρτυρίας των οπαδών των γηπεδούχων κατά της διοίκησης της ομάδας τους, οι οποίοι εισέβαλαν μέσα στο γήπεδο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Manchester United v Liverpool:

Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Old Trafford

Ημερομηνία: 13.05.2021

Ώρα έναρξης: 22.15

Κανάλι τηλεοπτικής μετάδοσης: Cosmote Sport 1 HD

Διαιτητής: Anthony Taylor

Διαιτητής VAR: Paul Tierney

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με σκορ 1-1, αρχικά με Leeds (εκτός) και στη συνέχεια με Newcastle (εντός), η Liverpool πήρε μία επαγγελματική νίκη στο Anfield απέναντι στη Southampton με σκορ 2-0, χάρη σε τέρματα των Mané και Thiago.

Όσον αφορά τα των τραυματισμών, μπορεί να επέστρεψε ο Nat Phillips, όμως ο Jürgen Klopp δεν θα έχει στη διάθεσή του το έτερο centre-back, τον Ozan Kabak, ο οποίος έλειπε και από το ματς με τη Southampton εξ’ αιτίας ενός τραυματισμού. Μαζί με τον διεθνή Τούρκο αμυντικό, εκτός παραμένουν οι Kelleher, van Dijk, Gomez, Matip, Henderson και Origi.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Την περασμένη Τρίτη (11/05), η Manchester United παρατάχθηκε με δέκα αλλαγές κόντρα στη Leicester και γνώρισε την ήττα, δίνοντας πολύ μεγάλο αβαντάζ τετράδας στην ομάδα του Brendan Rodgers. Λίγες μέρες πριν, την Κυριακή (09/05), έφυγε με «διπλό» (με ανατροπή μάλιστα) από την έδρα της Aston Villa.

Ο Ole Gunnar Solskjaer δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Anthony Martial και Phil Jones που δε θα ξαναπαίξουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις έλαβε χώρα στις 24 Ιανουαρίου, όταν η Liverpool γνώρισε την ήττα με 3-2 στο Old Trafford, στο πλαίσιο του FA Cup.

Αν θέλουμε να δούμε την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της Premier League, τότε θα ανατρέξουμε πίσω στις 17 Ιανουαρίου, όταν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 στο Anfield.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Manchester United (4-2-3-1): Henderson — Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw — Fred, McTominay — Rashford, Fernandes, Pogba — Cavani.

Liverpool (4-3-3): Alisson — Alexander-Arnold, Phillips, R. Williams, Robertson — Fabinho, Wijnaldum, Thiago — Salah, Mané, Firmino.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *