Χωρίς Fab, με ντεμπούτο Kabak! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Leicester vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: King Power Stadium
Ημερομηνία: 13.02.2021

Ώρα έναρξης: 14:30
Διαιτητής: Anthony Taylor
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Την τρίτη της ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πλαίσιο της Premier League γνώρισε την περασμένη Κυριακή η Liverpool, με την Manchester City να επικρατεί για πρώτη φορά στο Anfield από το 2003 με σκορ 1-4. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την ήττα φέρει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Alisson Becker, ο οποίος για ακόμη μια φορά είχε μπροστά του ένα εντελώς διαφορετικό αμυντικό δίδυμο από αυτό που αναμενόταν να πρωταγωνιστεί καθ’ όλη τη σεζόν, φυσικά για τους γνωστούς λόγους τραυματισμών.

Τα προβλήματα αυτά συνεχίζονται, καθώς έγινε γνωστό πως ο Fabinho αντιμετωπίζει κάποιο μικρό μυϊκό τραυματισμό και δε θα ταξιδέψει στα Midlands για την σημερινή αναμέτρηση. Έτσι, ο Ozan Kabak πιθανότατα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα των Reds, με τον αρχηγό της ομάδας, Jordan Henderson, να δείχνει ο πιθανότερος παρτενέρ του Τούρκου αμυντικού στο κέντρο της άμυνας.

Αντίπαλος:

Για δεύτερη συναπτή σεζόν, η ομάδα του Brendan Rodgers εντυπωσιάζει. Οι Αλεπούδες βρίσκονται στην τρίτη θέση με 43 βαθμούς, 3 περισσότερους από τη σημερινή τους αντίπαλο, και στο -2 από την 2η της βαθμολογικής κατάταξης, Manchester United. Παράλληλα, μεσοβδόμαδα, η Leicester προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup, χάρη σε γκολ του Iheanacho στο 90+4′ κόντρα στην Brighton και θα κληθεί να φιλοξενήσει την Manchester United για μια θέση στα ημιτελικά.

Αρκετοί οι τραυματισμοί για την Leicester City, με τους James Justin, Wesley Fofana, Timothy Castagne, Dennis Praet και Wes Morgan να μην είναι διαθέσιμοι, ενώ ο Ayoze Perez κρίνεται αμφίβολος για το παιχνίδι στο King Power Stadium.

Πιθανές εντεκάδες:

Leicester (3-4-2-1): Schmeichel – Evans, Soyuncu, Fuchs – Albrighton, Tielemans, Ndidi, Pereira – Maddison, Barnes – Vardy
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Kabak, Henderson, Robertson – Wijnaldum, Thiago, Jones – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *