Χαρούμενος με τους νέους ο Klopp!

Πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση των νεαρών παιδιών και των όσων επέστρεψαν εμφανίστηκε ο Jurgen Klopp στις δηλώσεις του μετά την άνετη επικράτηση με 6-0 επί της Tranmere στο πρώτο φετινό φιλικό της ομάδας.

Ο Rhian Brewster ξεχώρισε με τα δυο του γκολ, με τους Bobby Duncan και Curtis Jones να ακολουθούν και τους Divock Origi και Nathaniel Clyne να συμπληρώνουν στο σκοράρισμα.

Ο Γερμανός συνεχάρη τους νεαρούς παίκτες της ομάδας που συμμετείχαν στο παιχνίδι και, δεδομένης της απουσίας πολλών βασικών, αναγνώρισαν και άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε.

«Ήταν όλοι καλοί. Ο Harry Wilson και ο Ryan Kent έπαιξαν εξαιρετικά. Για τον Ben Woodburn ήταν πιθανότατα η καλύτερή του εμφάνιση και κατάλαβα ότι επέστρεψε. Το βλέπεις και στην προπόνηση, είναι πιο δυνατός σωματικά, είναι πάλι φρέσκος, είναι πάλι “αιχμηρός”».

«Όλοι έπαιξαν πολύ καλά. Ο Yasser Larouci και ο Adam Lewis στα αριστερά ήταν καλοί. Ο Ki-Jana Hoever στα δεξιά, επίσης. Μου άρεσαν όλες οι εμφανίσεις».

«Τον Paul Glatzel δυστυχώς έπρεπε να τον βγάλουμε και δεν είμαστε ακόμη βέβαιοι, αλλά τα πράγματα δεν φαίνονται καλά, όμως θα περιμένουμε. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Ο Dan Atherton μπήκε μέσα και πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τόσο καλή εμφάνιση από τερματοφύλακα στη θέση του επιθετικού, ήταν εκπληκτικός. Γενικότερα, ήταν ένα πολύ καλός παιχνίδι».

Την Κυριακή η ομάδα αντιμετωπίζει την Bradford και στη συνέχεια πετάει για Αμερική, όπου θα δώσει τα φιλικά απέναντι σε Borussia Dortmund, Sevilla και Sporting.

Ο Klopp αναφέρθηκε στην προοπτική να εντυπωσιάσουν οι νεαροί στα συγκεκριμένα παιχνίδια, λέγοντας:

«Πρέπει να το κάνουν, τους χρειαζόμαστε. Είναι σπουδαία ταλέντα. Μερικές φορές σε ένα νεανικό σύνολο, γίνονται οι εμφανίσεις και μετά υπάρχει μια μικρή πτώση, όμως αυτή τη στιγμή είναι φρέσκοι».

«Την Κυριακή παίζουμε ξανά. Επιστρέφουν μερικοί ακόμη παίκτες -όχι για αυτό το παιχνίδι προφανώς, αλλά για τα επόμενα-, οπότε ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *