Το τελευταίο βήμα πριν το Παρίσι! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Villarreal

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 27.04.2022

Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Szymon Marciniak
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD / MEGA

Νέα ομάδας:

Ακόμη μια σπουδαία αναμέτρηση -αυτή τη φορά το Merseyside Derby- ακόμη μια σπουδαία νίκη για τη Liverpool, η οποία με το 2-0 υπέρ της κόντρα στην 18η, πλέον, Everton, έφτασε τους 79 πόντους και εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά στο -1 από την Manchester City με 5 αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος. Πηδώντας, κλασικά, από διοργάνωση σε διοργάνωση και με τους ξέφρενους ρυθμούς του Απριλίου να μην έχουν σταματημό, οι Reds απόψε δίνουν μια γιγάντια μάχη κόντρα στη Villarreal, για μια θέση στον τελικό του Champions League!

Μοναδικό πρόβλημα για τον Jurgen Klopp και το τεχνικό του επιτελείο αποτελεί ο Roberto Firmino, η συμμετοχή του οποίου κρίνεται ως αμφίβολη, λόγω ενοχλήσεων του Βραζιλιάνου στον αστράγαλο.

Αντίπαλος:

Η Villarreal του Unai Emery βιώνει αδιαμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες σεζόν στην ιστορία της, όσον αφορά την Ευρωπαϊκή της πορεία, καθώς αυτή είναι η δεύτερη φορά που φτάνει στα ημιτελικά του Champions League, μετά τη σεζόν 2005/06 όταν και αποκλείστηκε από την Arsenal. Για να φτάσει φέτος ως εδώ, πέρασε πρώτα από έναν δύσκολο όμιλο με Manchester United, Atalanta και Young Boys, αφήνοντας έξω τους Ιταλούς με μια μεγάλη νίκη στο Μπέργκαμο.

Στη φάση των 16, πήρε ένα ακόμα μεγάλο διπλό στη βόρεια Ιταλία, αυτή τη φορά στο Τορίνο αποκλείοντας τη Juventus από τη συνέχεια της διοργάνωσης, για να ακολουθήσει φυσικά η απόλυτη έκπληξη του φετινού Champions League καθώς με νίκη 1-0 στην Ισπανία και ισοπαλία 1-1 στο Μόναχο, η Villarreal προκρίθηκε στα ημιτελικά, αφήνοντας εκτός Ευρώπης την Bayern.

Ο πρώην κόκκινος, Alberto Moreno, δε θα βοηθήσει την ομάδα του απόψε στο Anfield καθώς υποφέρει από σοβαρότατο τραυματισμό, ενώ οι Gerard Moreno και Francis Coquelin θεωρούνται αμφίβολοι.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Mane, Diaz
Villarreal (4-4-1-1): Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Estupinian – Pino, Capoue, Parejo, Trigueros – Lo Celso – Danjuma

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *