Τα Χριστούγεννα του Henderson: 3 πάρτυ για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Ο αρχηγός της Liverpool πήρε από τον χέρι τον Adam Lallana και οργάνωσε τρία διαφορετικά πάρτυ για παιδιά με ειδικές ανάγκες και τους γονείς τους, μοιράζοντας δώρα και χαρά!

Την ιστορία αποκάλυψε με δημοσίευση στο Facebook μια εργαζόμενη στο Anfield, η Ellie Phillips, η οποία παρευρέθη και στις εν λόγω εκδηλώσεις. Τι έγινε; Ο Jordan Henderson νοίκιασε χώρο στην Kenny Dalglish Stand – πληρώνοντας περισσότερες από £2,000 – και διοργάνωσε τρεις εκδηλώσεις για κοινότητες και οργανισμούς της πόλης με άτομα, κυρίως με παιδιά, με ειδικές ανάγκες. 

Ο αρχηγός της Liverpool προσκάλεσε και τον Adam Lallana και μαζί έστησαν αυτά τα όμορφα πάρτυ γεμάτα μουσική, χορό, τραγούδι και φωτογραφίες. Γεμάτα χαρά. Στο τέλος, ο Hendo μοίρασε στους παρευρισκομένους δώρα τα οποία είχε αγοράσει ο ίδιος, συμπεριλαμβανομένων έως και iPads για μεγαλύτερα παιδιά. 

Το καλύτερο σε όλο το παραπάνω σκηνικό είναι πως κανείς από τους δύο ποδοσφαιριστές της Liverpool δεν θέλησε να το δημοσιοποιήσει και να λάβει δημοτικότητα και αναγνώριση από αυτό. Τουναντίον, όπως αναφέρθηκε, την ιστορία έκανε γνωστή η Ellie Phillips, δηλώνοντας περήφανη για τον αρχηγό της Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *