Σαββατιάτικος περίπατος στο Λονδίνο και παραμονή στην κορυφή | Brentford 1-4 Liverpool: Match Review

Η Liverpool πέρασε νικηφόρα με το εμφατικό 4-1 από την έδρα της Brentford, ο Salah επέστρεψε με γκολ και ασίστ και οι Reds παρέμειναν στην κορυφή της Premier League και στο +4 από τη Manchester City έχοντας ματς περισσότερο.

Επόμενο ματς για τους Reds την Τετάρτη 21/2 με τη Luton στο Anfield για την 26η αγωνιστική της Premier League.

Μπορεί η Liverpool να δυσκολεύτηκε κάπως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο πήρε φόρα και έτσι πέρασε άνετα από το Brentford Community Stadium επικρατώντας με 4-1 της Brentford, με τον Salah να επιστρέφει στην ομάδα μετά το Copa Africa και μάλιστα να έχει γκολ+ασίστ.

Οι Reds παρέμειναν μόνοι πρώτοι μετά και την 25η αγωνιστική φτάνοντας τους 57 βαθμούς και βρίσκονται στο +2 από την Arsenal (2η, 55 β.) και στο +4 από τη Manchester City (3η, 53 β.), η οποία ήρθε ισόπαλη στο ντέρμπι με την Chelsea, αλλά οι Citizens έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Η Liverpool δεν πατούσε καλά στο ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν απειλητικές στιγμές στα πρώτα λεπτά, αλλά οι Reds κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με τον Nunez, ο οποίος πήρε υπέροχα την μπάλα με το κεφάλι απ’ την ασίστ του Jota και νίκησε τον Flekken με εντυπωσιακή ψιλοκρεμαστή λόμπα για το 0-1.

Ωστόσο, ο Klopp είδε τον Jota και τον Jones να περνούν εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού και πλέον απομένει να μάθουμε πόσο καιρό θα μείνουν (και αυτοί) εκτός δράσης.

Στο δεύτερο μέρος οι Reds πάτησαν το γκάζι και καθάρισαν γρήγορα την υπόθεση νίκη. Στο 55′ από ασίστ του Salah, ο Mac Allister πλάσαρε ιδανικά για το 0-2, ενώ στο 68ο λεπτό ο Αιγύπτιος με διαγώνιο σουτ σκόραρε για το 1-3.

Οι «μέλισσες» μείωσαν στο 75ο λεπτό με τον Toney, αλλά ο Gakpo έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 86ο λεπτό μετά από ασίστ του Diaz, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.


Οι συνθέσεις

Brentford: Flekken; Collins; Ajer, Mee; Norgaard (Onyeka 63′), Roerslev (Lewis-Potter 63′), Jensen (Damsgaard 74′), Janelt, Reguilon (Ghoddos 85′); Toney, Maupay (Wissa 63′)

Liverpool: Kelleher; Bradley (Gomez 84′), Konate, Van Dijk, Robertson; Endo, Mac Allister (Elliott 83′), Jones (Gravenberch 34′); Diaz, Jota (Salah 44′), Nunez (Gakpo 46′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *