Πασχαλινός περίπατος στο Anfield | Liverpool 4-2 Tottenham: Match Review

Η Liverpool επικράτησε της Tottenham πιο εύκολα από ότι δείχνει το 4-2 στο Anfield και επέστρεψε (αν και αργά) με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Premier League, διατηρώντας έστω και τυπικά τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για τον τίτλο.

Επόμενο ματς για τους Reds τη Δευτέρα 13/5 (22:00) με την Aston Villa στο Villa Park για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool έψαχνε κάπου να ξεσπάσει μετά τις δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη στην Premier League. Και την πλήρωσε η Tottenham. Οι Reds… ξεμπούκωσαν στο Anfield και διέλυσαν με 4-2 τους Spurs φτάνοντας τους 78 βαθμούς, πίσω από τη δεύτερη Manchester City με 82 (και ματς λιγότερο) και την πρωτοπόρο Arsenal (83).

Ρεαλιστικές πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος πάντως δεν υπάρχουν πλέον.

Το πρόγραμμα της Liverpool μέχρι το τέλος της σεζόν

37η αγωνιστική: Aston Villa – Liverpool / Δευτέρα 13 Μαΐου 22:00
38η αγωνιστική: Liverpool – Wolves / Κυριακή 19 Μαΐου 18:00

Οι Reds μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 8ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Salah. Η πίεση στα πρώτα λεπτά έφερε αποτέλεσμα για τη Liverpool που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 15ο λεπτό. Ο Gakpo από τα αριστερά με υπέροχη σέντρα βρήκε στο κατάλληλο σημείο τον Salah κι αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το πλασέ του Alexander-Arnold δεν βρήκε στόχο στο 42ο λεπτό, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Robertson από κοντά πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Salah και σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Οι Reds ήταν ασταμάτητοι και στο δεύτερο μέρος, όπου πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε 9 λεπτά. Στο 50ό λεπτό ο Elliott βρήκε τον Gakpo στην περιοχή, ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το 3-0 και στο 59ο λεπτό ο Elliott μετά την ασίστ, με μια φοβερή σουτάρα από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 4-0.

Η Tottenham έκανε τη δική της αντεπίθεση στα επόμενα λεπτά με δύο γκολ σε 5 λεπτά. Ο Richarlison πέτυχε το 4-1 στο 71ο λεπτό και ο Son στο 77ο λεπτό έκανε το 4-2, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος, με τους Reds μάλιστα να σκοράρουν και πέμπτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Salah, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε καθώς ο Nunez ήταν εκτεθειμένος.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Robertson (Gomez 64′); Endo (Bajcetic 64′), Elliott (Szoboszlai 83′), Mac Allister (Gravenberch 74′); Salah, Diaz (Nunez 74′), Gakpo

Tottenham: Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Royal (Skipp 61′); Bissouma, Bentancur (Richarlison 61′); Johnson, Sarr (Lo Celso 75′), Kulusevski (Maddison 61′); Son

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *