Παίρνει τους αρχισκόρερ της U18 στην Αμερική ο Klopp!

Ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool πρόκειται να δώσει την ευκαιρία στους Bobby Duncan και Paul Glatzel, κλείνοντας τους εισιτήρια για το τουρ στις ΗΠΑ.

H Liverpool αναχωρεί για την Αμερική την επόμενη εβδομάδα και στο αεροπλάνο θα βρίσκονται εκτός των άλλων οι Bobby Duncan και Paul Glatzel. 

Οι αστέρες της περυσινής U18, με την οποία σκόραραν αθροιστικά περισσότερα από 60 γκολ και κατέκτησαν το FA Youth Cup, θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες τους στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης εβδομάδας και να μπουν… σφοίνα στα πλάνα του Klopp.

Φυσικά, όπως δικαιολόγησε σε δηλώσεις του ο Γερμανός προπονητής, προχωρά στην επιλογή αυτή εξαιτίας του όγκου των παιχνιδιών που αναμένεται να δώσει η ομάδα του, αρχής γενομένης από το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στους Tranmere Rovers. Βεβαίως, στην αποστολή θα υπάρχουν και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της Liverpool, ωστόσο η παρουσία των Duncan και Glatzel είναι σημαντική δεδομένου ότι η επιθετική γραμμή των «κόκκινων» θα αργήσει να… επιστρέψει για προετοιμασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *