Ξανά ανατροπή, ακόμη Top of the League | Liverpool 2-1 Brighton: Match Review

Η Liverpool βρέθηκε να χάνει από τη Brighton στο Anfield, αλλά έκανε άλλη μία ανατροπή φέτος (2-1) και πήρε την 20ή νίκη της στην Premier League, παραμένοντας μόνη πρώτη στο +2 από την Arsenal 9 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Επόμενο ματς για τους Reds την Πέμπτη 4/4 (21:30) με τη Sheffield United στο Anfield για την 31η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool επέστρεψε στη δράση μετά από δύο εβδομάδες, βρέθηκε να χάνει από το 2ο λεπτό από τη Brighton στο Anfield αλλά κατάφερε για άλλη μια φορά να κάνει την ανατροπή (7η συνολικά φέτος), πήρε σημαντική νίκη με 2-1 χάρη σε γκολ από Diaz και Salah και παρέμεινε στην κορυφή με 67 βαθμούς στο +2 από Arsenal (65) και +3 από Manchester City (64) 9 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Με γκολ του Welbeck στο 2ο λεπτό η Brighton σόκαρε το Anfield. Ωστόσο, οι Reds είχαν απάντηση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος στην άμυνα της Brighton, ο Diaz κατάφερε με κοντινό πλασέ να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η ομάδα του Klopp ανέβασε ρυθμούς και έψαχνε το γκολ της ανατροπής που ήρθε στο 65ο λεπτό, όταν ο Mac Allister βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Salah και ο Αιγύπτιος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

Ο Kelleher με σημαντικές επεμβάσεις κράτησε όρθια τη Liverpool, ο Diaz σκόραρε στο 71ο λεπτό αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το 2-1 να παραμένει ως το φινάλε και τους Reds να κάνουν άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Kelleher; Bradley, Quansah, Van Dijk, Gomez; Endo, Szoboszlai (Gravenberch 90+4′), Mac Allister; Salah, Diaz (Gakpo 88′), Nunez (Elliott 82′)

Brighton: Verbruggen; Van Hecke, Dunk, Veltman; Lamptey (Buonanotte 70′), Moder (Lallana 83′), Baleba, Estupinan (Barco 90+2′); Adingra (Ferguson 83′), Gross, Welbeck

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *