Νίκη οπωσδήποτε πριν το ματς με την Chelsea! (Pregame)

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε με την Norwich City την περασμένη Κυριακή θέλει σε λίγες ώρες η Liverpool αφού υποδέχεται την Burnley για την δεύτερη αγωνιστική της φετνής Premier League.

Το αυριανό παιχνίδι είναι μεγάλης σημασίας, μιας και το Anfield θα ειναι γεμάτο μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο. Την τελευταία φορά που δεν υπήρχαν περιορισμοί κι ο κόσμος είχε γεμίσει την έδρα των Reds ήταν στο ματς με την Atletico Madrid για την φάση των 16 του Champions League 2019/20, όπου οι παίκτες του Jurgen Klopp γνώρισαν οδυνηρό και άδικο αποκλεισμό από την συνέχεια εκείνης της διοργάνωσης. Δηλαδή, τελευταία φορά που η Liverpool έπαιξε επίσημο αγώνα στην έδρα της με γεμάτο Anfield, είχε να πάρει πρωτάθλημα 30 χρόνια (!).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Liverpool v Burnley:

Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Anfield

Ημερομηνία: 20.08.2021

Ώρα έναρξης: 14.30

Κανάλι τηλεοπτικής μετάδοσης: Cosmote Sport 1 HD

Διαιτητής: Mike Dean

Διαιτητής VAR: Stuart Atwell

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Η Liverpool ξεκίνησε «με το δεξί» τις υποχρεώσεις της την νέα σεζόν στην Premier League νικώντας με εύκολο και επιβλητικό τρόπο την Norwich City στο Carrow Road με 3-0. Τα γκολ των Reds τα σημείωσαν οι Jota, Firmino και Salah, με τον τρίτο να πιστώνεται και δύο ασίστ. Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε ντεμπούτο στην βασική ενδεκάδα για το πρωτάθλημα της Premier League και έδειξε καλά σημάδια, αν και στο δεύτερο ημίχρονο υπέπεσε σε κάποια λάθη τα οποία ευτυχώς δεν κόστισαν. Γενικά οι παίκτες του Jurgen Klopp δεν είχαν την μεγάλη διάρκεια που έχουμε συνηθίσει στο παιχνίδι τους, αλλά έδειξαν κυνικότητα και πήραν μία επαγγελματική νίκη, όπως είπε και ο προπονητής τους.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς, ο Jurgen Klopp δεν θα έχει στη διάθεση του μόνο τον Andy Robertson, ο οποίος τελικά θα επιστρέψει αρκετά νωρίτερα από όσο έδειχναν οι αρχικές εκτιμήσεις. Όπως φαίνεται, οι Reds θα έχουν τρεις επιστροφές για το σημερινό παιχνίδι, με τον Thiago, τον Henderson και τον Jones να μεγαλώνουν το μπλοκάκι με τις διαθέσιμες επιλογές του Jurgen Klopp.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Burnley προέρχεται από ήττα-ανατροπή μέσα στο γήπεδό της, από την Brighton για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα ματς στο οποίο οι παίκτες του Dyche ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν το προβάδισμα που απέκτησαν με την έναρξη του παιχνιδιού με γκολ του Tarkowski στο 2′, αφού οι Maupay και McCallister ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ με γκολ στο 73′ και 78′ αντίστοιχα. Όσον αφορά τους τραυματισμούς, ο Άγγλος προπονητής δεν υπολογίζει τους Dale Stephens (κεντρικός μέσος) και Chris Long (κεντρικός αμυντικός).

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Την τελευταία φορά που οι Reds υποδέχθηκαν την Burnley στο Anfield ηττήθηκαν με 0-1 χάρη σε γκολ του Barnes με πέναλτι στο 83′, και ξεκινούσαν ένα σερί ηττών στο Anfield που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ξανά στην ιστορία της ομάδας. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά οι παίκτες του Klopp να κάνουν το αυτονόητο και να πάρουν, εύκολα ή δύσκολα, την νίκη.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ:

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες σε επίσημες αναμετρήσεις 48 φορές, με την Liverpool να υπερτερεί έχοντας 30 νίκες, 10 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ 8 φορές ήταν νικήτρια η Burnley.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Liverpool(4-3-3): Alisson — Alexander-Arnold, Van Dijk, Matip, Tsimikas — Keita, Thiago, Milner — Salah, Mane, Firmino

Burnley(4-4-2): Pope — Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor — Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil — Barnes, Wood

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *