Με σημαντική αμφιβολία οι Reds, σε μια θρυλική επιστροφή! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Aston Villa

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 11.12.2021
Ώρα έναρξης: 17:00
Διαιτητής: Stuart Attwell
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 4HD

Νέα ομάδας:

Η Liverpool, με μια ιδιαίτερα αλλαγμένη ομάδα, επικράτησε και στο San Siro επί της Milan με σκορ 1-2. Ο Jurgen Klopp, με την ομάδα του να έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου από την 4η αγωνιστική, είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε διαφορετικούς παίκτες ξεκουράζοντας παράλληλα μερικά από τα βασικά στελέχη της ομάδας που έχουν αγωνιστεί πολλαπλά, συναπτά ενενηντάλεπτα.

Σήμερα το απόγευμα, με μια ξεκούραστη και φρεσκαρισμένη ομάδα, η Liverpool καλείται να μαζέψει τρεις πόντους ακόμα, μετά και την νίκη στην εκπνοή της αναμέτρησης με την Wolves, και να συνεχίσει στους φρενήρεις ρυθμούς του Δεκεμβρίου. Αμφίβολος για τους Reds είναι ο Diogo Jota, με τον DIvock Origi να αποτελεί τον πιθανό αντικαταστάτη του. Ο Roberto Firmino προπονήθηκε μέσα στην εβδομάδα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, όμως δεν έχει γίνει λόγος για την φυσική του κατάσταση και συνεπώς την ετοιμότητα του να αγωνιστεί, έχει γίνει όμως για αυτή των Naby Keita και Joe Gomez, οι οποίοι επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση το βράδυ της Τρίτης.

Απώλεια για την Liverpool θα αποτελέσει για τον υπόλοιπο μήνα ο Nat Phillips που αποκόμισε τραυματισμό στα ζυγωματικά στο Μιλάνο. Εκτός παραμένουν πάντα και οι Curtis Jones και Harvey Elliott.

Αντίπαλος:

Πού αλλού θα μπορούσαν να είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα, όχι μόνο των φίλων της Liverpool, αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα, από την επιστροφή του Steven Gerrard στο Anfield, ως αντίπαλου προπονητή; Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής, η θρυλική αυτή μορφή της Liverpool μετά από μια εξαιρετική θητεία τρεισήμισι σχεδόν ετών στην Rangers, αποδέχτηκε την πρόκληση της Premier League και ανέλαβε τα ηνία της Aston Villa, έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει ιδιαίτερα θετική αρχή!

Η ομάδα από το Birmingham, μετά την αποχώρηση του Dean Smith, και υπό την ηγεσία του Gerrard, έχει κερδίσει 3 από τα 4 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Brighton, Crystal Palace και Leicester, χάνοντας όμως με σκορ 1-2 από την οδηγό του πρωταθλήματος, Manchester City. Τα αποτελέσματα αυτά βοήθησαν την Villa να ΄΄σκαρφαλώσει΄΄ στην 11η θέση, μόλις δύο πόντους μακριά από την 8η Wolves, και έχοντας πλέον ξεφύγει 9 βαθμούς μακριά από τη Burnley και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Steven Gerrard δε θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Bertrand Traore και Leon Bailey, ενώ αμφίβολη θεωρείται η ανάμειξη του Trezegeut στην σημερινή αναμέτρηση στο Anfield.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Mane
Aston Villa (4-3-3): Martinez – Cash, Konsa, Mings, Young – McGinn, Nakamba, Luiz – Ramsey, Watkins, Buendia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *