Με απουσίες στο Anfield η Porto! (Pregame)

Την θέση της στα ημιτελικά του Champions League διεκδικεί απόψε η Liverpool σε ένα Anfield που θα κοχλάζει!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Liverpool vs Porto

Διοργάνωση: Champions League

Έδρα: Anfield

Ημερομηνία: 09.04.2019

Ώρα έναρξης: 22:00

Διαιτητής: Mateu Lahoz

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Την Southampton στην νότια Αγγλία αντιμετώπισαν οι Reds την Παρασκευή και παρόλο που βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, με τους Keita, Salah και Henderson να σκοράρουν η Liverpool πήρα μια ακόμη τεράστια νίκη με σκορ 1-3. Έτσι, μετά από την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα με γκολ μετά το 80ο λεπτό και την πέμπτη σερί νίκη γενικά, η Liverpool υποδέχεται την Porto για μια θέση στα ημιτελικά σε επανάληψη της περσινής φάσης των 16.

Για την αποψινή αναμέτρηση ο Jurgen Klopp δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Andrew Robertson που συμπλήρωσε το όριο των κίτρινων καρτών στο παιχνίδι εναντίον της Bayern και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Αdam Lallana θεωρείται αμφίβολος, ενώ οι Gomez και Chamberlain χρειάζονται περισσότερο χρόνο μέχρι να κριθούν έτοιμοι για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Την περασμένη σεζόν οι Δράκοι επέστρεψαν στους τίτλους, κατακτώντας το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, σπάζοντας έτσι την κυριαρχία της Benfica που επί τέσσερα συναπτά έτη ήταν αυτή που χαμογελούσε στο τέλος της σεζόν. Αυτό ακριβώς προσπαθεί να πετύχει και φέτος η Porto, να στεφθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Πορτογαλίας. Αυτή την στιγμή οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή με 69 βαθμούς, με 22 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες η κάθε μία, με την ομάδα της Λισαβώνας να ευθύνεται για τις 2 από τις 3 ήττες της Porto. Με έξι παιχνίδια να απομένουν όλα βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Όσον αφορά το Champions League, η Porto βρέθηκε στον όμιλο με τις Schalke, Lokomotiv Mόσχας και Galatasaray και πήρε την πρωτιά απαριθμώντας 5 νίκες και μόλις μία ισοπαλία στην Γερμανία. Για να φτάσει στα προημιτελικά έπρεπε να περάσει και από την περσινή αντίπαλο της Liverpool στα ημιτελικά της διοργάνωσης, την Roma. Εκεί, κατάφερε με νίκη 3-1 στην παράταση στο Dragao να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 των Ιταλών.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

O Sergio Conceicao δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Pepe και και Herrera, ενώ οι Aboubakar και Telles θεωρούνται αμφίβολοι.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:

Πολύ πιο εύκολο βράδυ από το αναμενόμενο είχε στο Oporto η Liverpool στις 14 Φεβρουαρίου του 2018, για την πρώτη αναμέτρηση των 16 του Champions League. Εκεί οι φίλοι των Reds είδαν τον Sadio Mane να σημειώνει χατ τρικ και τους Salah και Firmino από ένα τέρμα, καθιστώντας τον επαναληπτικό του Anfield αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα, και πράγματι το παιχνίδι στο Merseyside έληξε με λευκή ισοπαλία σε μια από τις πιο ξεχασμένες αναμετρήσεις της Liverpool την περασμένη σεζόν.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

O Alisson θα υπερασπιστεί την εστία των Reds. Μπροστά του θα αγωνιστούν οι Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk και Milner.

Στο κέντρο θα βρεθούν οι Wijnaldum, Henderson και Keita.

Την επιθετική γραμμή θα αποτελέσουν οι Salah, Firmino και Mane.

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Milner – Wijnaldum, Henderson, Keita – Salah, Firmino, Mane

Porto (4-4-2): Casillas – Pereira, Militao, Felipe, Telles – Otavio, Pereira, Torres, Corona – Marega, Soares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *