Ματσάρα με απώλεια στο Amex | Brighton 2-2 Liverpool: Match Review

Η Liverpool βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε ανατροπή σε 6 λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Amex Stadium, μένοντας στο 2-2 με την μαχητική Brighton και παρέμεινε στην 4η θέση της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds το Σάββατο 21/10 (14:30) με την Everton στο Anfield για την 9η αγωνιστική της Premier League

Μετά την πρώτη ήττα στη σεζόν από την Tottenham, η Liverpool έψαχνε την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Και παρότι το ξεκίνημα με την Brighton δεν ήταν το ιδανικό, καθώς δέχτηκαν για άλλη μια φορά φέτος πρώτη γκολ, οι Reds έκαναν την ανατροπή με δύο γκολ του Salah σε 6 λεπτά, ωστόσο δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη νίκη, με τη Brighton να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με γκολ του Dunk στο 78ο λεπτό.

Μετά από 8 αγωνιστικές, η Liverpool βρίσκεται στην 4η θέση με 17 βαθμούς, στο -1 από την Manchester City και στο -3 απο Tottenham και Arsenal που ισοβαθμούν στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και αφού… προειδοποίησαν με τον Pedro στα πρώτα λεπτά, έκαναν το 1-0 στο με τον Adingra ο οποίος έκλεψε από τον Mac Allister και πλάσαρε τον Alisson που ήταν εκτός θέσης στο 20ό λεπτό.

Σταδιακά η Liverpool ανέβαζε την απόδοσή της μετά το γκολ και χωρίς να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες έφτασε στην ανατροπή. Στο 40ό λεπτό οι παίκτες του Klopp βγήκαν στην κόντρα, ο Nunez άνοιξε στον Salah που πλάσαρε για το 1-1 και πέντε λεπτά έκανε και το 1-2 με εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Szoboszlai.

Στο 53ο λεπτό η Liverpool είχε τεράστια ευκαιρία για τρίτο γκολ όταν ο Gravenberch πλάσαρε στο δοκάρι από κοντά κι αφού οι Reds δεν «καθάριζαν» το ματς, το πλήρωσαν. Στο 78ο λεπτό ο Dunk έκανε το 2-2 με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Brighton, η οποία μάλιστα έξι λεπτά μετά, άγγιξε και την ανατροπή, αλλά ο Pedro έχασε τρομερή ευκαιρία με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.


Οι συνθέσεις

Brighton: Verbruggen; Veltman, Igor, Dunk, Gross; March, Baleba; Adingra, Pedro, Mitoma; Ferguson

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 80′), Matip (Konate 73′), Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Szoboszlai, Elliott (Gravenberch 46′); Salah, Diaz, Nunez

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *