Η επιστροφή στο Europa League είχε αλλαγές και (ακόμη μία) ανατροπή | LASK Linz 1-3 Liverpool: Match Review

Με βασικό τον Κώστα Τσιμίκα σε όλο το 90λεπτο και με 11/11 αλλαγές, η Liverpool βρέθηκε (ξανά) να κυνηγάει το σκορ απέναντι στη LASK Linz, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή και πέρασε με 3-1 από την Raiffeisen Arena, ξεκινώντας νικηφόρα τη φάση των ομίλων του Europa League.

Επόμενο ματς για τους Reds την Κυριακή 24/9 (16:00) με τη West Ham στο Anfield για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool επέστρεψε μετά από 7 χρόνια στο Europa League, και το έκανε με τον τρόπο που ξέρει καλά: με ανατροπή.

Ο Klopp έκανε 11 αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Wolves (με βασικό τον Κώστα Τσιμίκα που έπαιξε σε όλο το ματς), οι Reds μπορεί να βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ από τη LASK Linz στη Raiffeisen Arena, αλλά Nunez, Diaz και Salah υπέγραψαν άλλη μία ανατροπή τη φετινή σεζόν, με τη Liverpool να παίρνει τη νίκη με 3-1 και να ξεκινάει με το δεξί την πορεία της στους ομίλους του Europa League.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Union Saint-Gilloise έμεινε στο 1-1 με την Toulouse.


Η Βαθμολογία του 5ου ομίλου

1.Liverpool 3 β.
2.Union Saint-Gilloise 1 β.
3.Toulouse 1 β.
4.LASK Linz 0 β.


Επόμενη αγωνιστική (5/10)

Toulouse- LASK Linz
Liverpool – Union Saint-Gilloise


Αναλυτικά το πρόγραμμα της Liverpool στον 5ο όμιλο του Europa League

2η αγωνιστική: Πέμπτη 5 Οκτωβρίου – Union Saint-Gilloise (Εντός έδρας) – 22:00

3η αγωνιστική: Πέμπτη 26 Οκτωβρίου – Toulouse (Εντός έδρας) – 22:00

4η αγωνιστική: Πέμπτη 9 Νοεμβρίου – Toulouse (Εκτός έδρας) – 19:45

5η αγωνιστική: Πέμπτη 30 Νοεμβρίου – LASK Linz (Εντός έδρας) – 22:00

6η αγωνιστική: Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου – Union Saint-Gilloise (Εκτός έδρας) – 19:45

Όπως αναμενόταν, αυτή η εντελώς αλλαγμένη Liverpool δεν ήταν δυνατόν να «δέσει» απόλυτα στο ξεκίνημα και οι Αυστριακοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Reds από νωρίς. Ο Flecker έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 14ο λεπτό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, σε μια φάση που ο Kelleher δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ήταν το 4ο ματς από τα 6 φέτος που η Liverpool δέχεται πρώτη γκολ.

Η Liverpool προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως με εκφραστή τον Nunez, αλλά δεν βρήκε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αντιθέτως, όλα άλλαξαν στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Ουρουγουανός αυτή τη φορά κατάφερε να σκοράρει, κάνοντας το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 56ο λεπτό, με τον Diaz να κάνει την ανατροπή στέλνοντας από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 μετά από εξαιρετική ασίστ του Gravenberch (που έκανε full debut με τη Liverpool).

Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Salah που ήρθε από τον πάγκο στο 74ο λεπτό και με τρομερή ατομική ενέργεια από τα δεξιά της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο 88ο λεπτό.


Οι συνθέσεις

LASK: Lawal; Luckeneder (Darboe 80′), Ziereis, Andrade; Flecker, Jovicic, Horvath, Renner; Ljubicic (Kone 68′), Havel (Mustapha 68′), Zulj

Liverpool: Kelleher; Bajcetic (Gomez 61′), Konate (Matip 81′), Van Dijk, Tsimikas; Endo (Mac Allister 61′), Elliott, Gravenberch (Salah 74′); Doak (Szoboszlai 61′), Diaz, Nunez

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *