Για την κορυφή του πρωταθλήματος! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Manchester United


Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 19.04.2022

Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Martin Atkinson
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Μια ακόμη τεράστια μέρα αναδείχθηκε για τη Liverpool το Σάββατο, καθώς οι Reds επικράτησαν με 2-3 της Manchester City στο Wembley, και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του FA Cup που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο. Εκεί, η ομάδα του Jurgen Klopp θα τεθεί και πάλι αντιμέτωπη με την Chelsea, το εμπόδιο της οποίας ξεπέρασε για να φτάσει στην κατάκτηση του League Cup, σε έναν δραματικό τελικό.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται, και οι ξέφρενοι ρυθμοί του Απριλίου δε σταματάνε. Οι Reds αφήνουν πίσω τους το κύπελλο, τους πανηγυρισμούς και την City και στρέφουν όλη τους την προσοχή στην άλλη ομάδα του Manchester και στο πρωτάθλημα. Μια ακόμη τεράστια αναμέτρηση, μια ακόμη βραδιά υπό τα φώτα του Anfield και η Liverpool είναι πανέτοιμη να σκαρφαλώσει, έστω προσωρινά, στην κορυφή της Αγγλίας! Στην προσπάθεια αυτή, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους, γεγονός εξαιρετικά κρίσιμο στην περίοδο αυτή.

Αντίπαλος:

Απεγνωσμένα ψάχνει βαθμούς η Manchester United, η οποία βιώνει μια ακόμη καταστροφική -για τα δεδομένα και τις απαιτήσεις της- σεζόν. Συγκεκριμένα, η United βρίσκεται στην 5η θέση, 3 βαθμούς πίσω από την 4η Tottenham και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League ενώ πάντα την καταδιώκουν και η Arsenal και West Ham, με την πρώτη βέβαια να βρίσκεται σε τραγική φόρμα και να μην πείθει ότι μπορεί να προλάβει το ΄΄τρένο”.

Τα περιθώρια πλέον στενεύουν για όλες τις ομάδες και κάθε πόντος είναι σημαντικότερος από ποτέ. Να σημειωθεί παράλληλα, πως η ομάδα του Ragnick δεν έχει κάποιον άλλο τρόπο να βγει στην Ευρώπη, παρά μόνο μέσω του πρωταθλήματος, καθώς γνώρισε οδυνηρούς αποκλεισμούς από κάθε διοργάνωση, σχετικά νωρίς σε όλες.

Προβλήματα απουσιών αντιμετωπίζει η Manchester United, με τους Varane, Fred, Cavani, Shaw και McTominay να μην είναι διαθέσιμοι για επιλογή λόγω τραυματισμών. Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει και ο Cristiano Ronaldo, μετά τα τραγικά νέα του χαμού το νεογέννητου γιού του, με τον Πορτογάλο να παίρνει προς το παρόν απόσταση από το ποδόσφαιρο και τα γήπεδα.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Mane
Manchester United (4-3-3): De Gea – Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Telles – Fernandes, Matic, Pogba – Elanga, Rashford, Sancho

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *