Αυτοί είναι οι παίκτες της Liverpool που κλήθηκαν στις εθνικές τους

Η τελευταία διακοπή της σεζόν για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έχει φτάσει και το LiverpoolFans.gr καταγράφει ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές της Liverpool οι οποίοι θα απουσιάσουν αυτό το διάστημα από το Kirkby για να εκπροσωπήσουν τις χώρες τους.

Η Liverpool επιστρέφοντας στη δράση έχει ένα αρκετά «βαρύ» πρόγραμμα, αφού αντιμετωπίζει το Σάββατο 3 Απριλίου την Arssnal στο Λονδίνο, τρεις μέρες αργότερα τη Real στη Μαδρίτη, τέσσερις μέρες αργότερα την Aston Villa στο Anfield και πάει λέγοντας.

Ένας «πονοκέφαλος» λιγότερος για τον Jürgen Klopp είναι η ακύρωση των προκριματικών της Νοτίου Αμερικής, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν με τους παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, οι οποίοι δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στη Βραζιλία εν μέσω της πανδημίας. Έτσι, Alisson, Fabinho και Firmino θα μείνουν στο Merseyside.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά αυτούς που έχουν κληθεί, στη λιγότερη «επιβαρυντική» κατάσταση βρίσκεται ο Naby Keita, ο οποίος μετά το πρώτο παιχνίδι της Γουινέας (κόντρα στο Μάλι) στις 24 Μαρτίου, θα επιστρέψει.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι θα δούμε «μάχες» με… «άρωμα» Liverpool. Αρχικά, στις 24 Μαρτίου έχουμε Kabak εναντίον Wijnaldum καθώς η εθνική Τουρκίας θα αντιμετωπίσει αυτήν την Ολλανδίας, ενώ φυσικά μία ημέρα αργότερα (25/03) ο Thiago θα αναμετρηθεί με τον Τσιμίκα, στο παιχνίδι ανάμεσα σε Ισπανία και Ελλάδα που θα διεξαχθεί στη Γρανάδα. Αμφότερα τα παιχνίδια είναι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά ποιοι παίκτες της Liverpool κλήθηκαν:

Αμυντικοί: Kabak, Robertson, Τσιμίκας, N. Williams

Μέσοι: Thiago, Wijnaldum, Jones, Keita, Shaqiri

Επιθετικοί: Salah, Mane, Jota

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *