Υποδοχή πρωταθλήτριας στο Etihad! (Pregame)

Ως πρωταθλήτρια Αγγλίας ταξιδεύει στο κοντινό – γεωγραφικά, βαθμολογικά σίγουρα όχι – Manchester η Liverpool!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Manchester City vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Etihad Stadium
Ημερομηνία: 02.07.2020
Ώρα έναρξης: 22:15
Διαιτητής: Anthony Taylor
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Δεν αποτελεί ένα όνειρο πλέον, είναι η πραγματικότητα, η Liverpool είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας, 30 χρόνια μετά το τελευταίο της πρωτάθλημα! Οι παίχτες του Jurgen Klopp δίκαια στέφθηκαν πρωταθλητές αφού έχουν πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην κατάρριψη ορισμένων ρεκόρ και στην καλύτερη δυνατή απόδοση μέχρι το τέλος αυτής της ιδιαίτερης χρονιάς.

Ο Γερμανός προπονητής δεν υπολογίζει στον Joel Matip, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Οι James Milner και Xherdan Shaqiri είναι επίσης απόντες με προβλήματα τραυματισμών.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Οι πρώην πρωταθλητές Αγγλίας επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας με δύο νίκες απέναντι σε Arsenal και Burnley. Η ήττα προ μίας εβδομάδας από την Chelsea με 2-1, σήμαινε πως οι Citizens δεν μπορούσαν πλέον να φτάσουν ούτε μαθηματικά την Liverpool, η οποία έτσι κέρδισε τον 19ο της τίτλο, τον πρώτο από το 1990.

Η ομάδα του Pep Guardiola έχει ήδη κατακτήσει το Carabao Cup και βρίσκεται στα ημιτελικά κυπέλλου Αγγλίας, ενώ με την επανέναρξη του Champions League θα κυνηγήσει τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη πριν τον επερχόμενο διετή αποκλεισμό που της έχει επιβληθεί. 

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται πάντως να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στις επιλογές του δε θα βρίσκεται ο τραυματίας Sergio Aguero και ο τιμωρημένος Fernandinho. Ο Eric Garcia αποκόμισε πρόβλημα διάσεισης έπειτα από σύγκρουση με τον Ederson και κρίνεται αμφίβολος για την αποψινή αναμέτρηση.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Το Νοέμβριο οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο Anfield σε ένα απόγευμα καθοριστικό για την κατάκτηση της φετινής Premier League. 

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6ο λεπτό ο Fabinho με ένα ευθύβολο σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Bravo, βάζοντας φωτιά σε ένα γήπεδο που έβραζε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Λίγο αργότερα, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση και πανέξυπνη λειτουργία των δύο ακραίων μπακ των Reds, ο Mohamed Salah διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο καταιγισμός της Liverpool συνεχίστηκε και οι γηπεδούχοι ανταμείφθηκαν με γκολ του Sadio Mane νωρίς στο δεύτερο μέρος. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 με πολύ όμορφο σουτ του Bernardo Silva.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Stones, Laporte, Mendy – De Bruyne, Gundogan, Silva – Mahrez, Jesus, Sterling

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *