Τέλος η pre-season, ώρα για πρεμιέρα | Liverpool 0-3 Strasbourg: Match Review

Η Liverpool έπαιξε με πολλούς νεαρούς παίκτες απέναντι στη Strasbourg και ηττήθηκε με 3-0 στο Anfield στο πέμπτο και τελευταίο της καλοκαιρινό φιλικό πριν την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κόντρα στη Fulham (6/8, 14:30).

Μια μέρα μετά την κατάκτηση του Community Shield στο King Power, το Anfield υποδέχτηκε για πρώτη φορά φέτος (έστω και ανεπίσημα) τη Liverpool, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από τη Strasbourg στο τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη της Premier League.

Προφανώς, ο Jurgen Klopp προχώρησε σε 11 αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Manchester City, χρησιμοποιώντας 8 teenagers και τους Milner-Elliott-Carvalho να παίζουν βασικοί (οι οποίοι πέρασαν ως αλλαγή κόντρα στους Citizens).

Πλέον, οι Reds ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος κόντρα στη Fulham το Σάββατο 6 Αυγούστου (14:30) στο Craven Cottage.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Liverpool στην pre-season:

Manchester United – Liverpool 4-0

Liverpool – Crystal Palace 2-0

Leipzig – Liverpool 0-5

Salzburg – Liverpool 1-0

Liverpool – Strasbourg 0-3

Η Strasbourg ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα από νωρίς, καθώς στο 4ο λεπτό ο Thomasson έκανε το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Diallo διπλασίασε τα τέρματα για τους Γάλλους, ενώ στο 21ο λεπτό ο Thomasson με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-3.

Δύο λάθη της άμυνας και μια αντεπίθεση της Strasbourg έφεραν το σκορ στο 3-0 με τη συμπλήρωση 21 λεπτών στο παιχνίδι. Ήταν φανερό πως οι παίκτες δεν έχουν χημεία στο γήπεδο, καθώς μπορεί και να μην έχουν ξαναπαίξει ποτέ μαζί.

Ο Carvalho ήταν ο πιο κινητικός παίκτης της Liverpool στο πρώτο μέρος και ο Bajcetic έχασε ευκαιρία για να σκοράρει, με τον τερματοφύλακα της Strasbourg να αποκρούει το πολύ καλό φάουλ του Ισπανού μπακ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Klopp έκανε ορισμένες αλλαγές και με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η ενδεκάδα ήταν η εξής: Davies; Gomez, Phillips, Van den Berg, Chambers; Morton, Milner, Clark; Elliott, Frauendorf, Carvalho.

Οι Reds ανέβασαν ρυθμούς, έγιναν πιο δημιουργικοί και απειλητικοί, κυρίως με τις προσπάθειες των Elliott και Carvalho, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Να σημειωθεί πως στο δεύτερο μέρος τραυματίστηκε ο Konate και μένει να φανεί κατά πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός, με τον Klopp να δηλώνει πως δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό.


Η σύνθεση της Liverpool

Davies, Mabaya (Phillips 46′), Konate (Van den Berg 57′), Gomez, Chambers, Bajcetic (Clark 57′), Milner, Morton, Elliott, Frauendorf (Musialowski 76′), Carvalho

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *