Πρώτο χαστούκι στο ξεκίνημα του 2023 | Brentford 3-1 Liverpool: Match Review

Η Liverpool ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το 2023, καθώς ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από τη Brentford μετά από 85 (!) χρόνια και παρέμεινε στην 6η θέση της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds, το Σάββατο 7/1 (22:00) με τη Wolves στο Anfield για τον 3ο Γύρο του FA Cup.

Η κακή παράδοση που έχει τα τελευταία οκτώ χρόνια στον πρώτο αγώνα του νέου έτους συνεχίστηκε για τη Liverpool, η οποία ηττήθηκε με 3-1 από τη Brentford εκτός έδρας για την 19η αγωνιστική της Premier League.

Αυτή ήταν η 5η ήττα στη φετινή σεζόν, με τους Reds να παραμένουν στην 6η θέση με 26 βαθμούς και στο -4 από την τετράδα (με ματς περισσότερο από την 4η Manchester United).

Με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινά στο αρχικό σχήμα, στο Brentford Community οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Konate στο 19ο λεπτό, τους ακυρώθηκε γκολ στο 40ό λεπτό που πέτυχε ο Mi, ενώ τρία λεπτά αργότερα σκόραραν ξανά, με τον Wissa να κάνει το 2-0.

Οι Reds δεν ήταν απειλητικοί στο πρώτο μέρος, ωστόσο βρήκαν την απάντηση νωρίς στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Τσιμίκας έδωσε τη θέση του στον Robertson στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Nunez σκόραρε (σ.σ. επιτέλους) στο 48ο λεπτό, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Oxlade-Chamberlain σκόραρε, μειώνοντας σε 2-1 για τους Reds.

Η ομάδα του Klopp προσπάθησε να πετύχει την ισοφάριση, ωστόσο όλα τελείωσαν στο 78ο λεπτό, όταν ο Mbeumo νίκησε τον Alisson για το τελικό 3-1, με τη Liverpool να ξεκινάει με ήττα-χαστούκι τη νέα χρονιά και να χάνει άλλη μια ευκαιρία για να πλησιάσει την πρώτη τετράδα.


Οι συνθέσεις

Brentford: Raya; Zanka, Mee, Pinnock; Roerslev, Norgaard, Janelt, Jensen, Henry; Mbeumo, Wissa

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk (Matip 46′), Tsimikas (Robertson 46′); Fabinho, Elliott (Keita 46′), Thiago; Salah, Oxlade-Chamberlain (Jones 83′), Nunez

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *