Παραμένει «ζεστός» για μια εβδομάδα στην Evian ο Klopp, αλλά…

Ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool, Jurgen Klopp, διατηρεί την πρόθεση και τις ελπίδες του ότι η ομάδα θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Γαλλία και στην Evian για ένα μέρος της φετινής της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Τον προπονητικό «παράδεισο» του έχει βρει στο γαλλικό θέρετρο της Evian ο Jurgen Klopp, όπου έχει συνοδεύσει τη Liverpool τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια για διάστημα μίας εβδομάδας κάθε φορά.

Η απομόνωση και οι άρτιες εγκαταστάσεις είναι τα δύο στοιχεία που λατρεύει ο Γερμανός τεχνικός για να δουλέψει με τους παίκτες και τους συνεργάτες του στη συγκεκριμένη τοποθεσία και ενόψει της απαιτητικής κάθε φορά σεζόν.

Ωστόσο, όπως γράψαμε και πριν μερικές ημέρες, το φετινό tour στην Evian βρίσκεται «στον αέρα» λόγω των ειδικών συνθηκών με την πανδημική κρίση του κορωνοϊού και της ρευστότητας όσον αφορά στη δυνατότητα αεροπορικών μετακινήσεων από μία χώρα σε άλλη.

Μισό μήνα μετά την τελευταία ενημέρωση, και χωρίς να έχει προκύψει συγκεκριμένη και σταθερή εξέλιξη, ο Jurgen Klopp φαίνεται πως παραμένει ακόμα πολύ «ζεστός» να ταξιδέψει με την ομάδα στη Γαλλία και θα περιμένει έως και την τελευταία στιγμή να εξετάσει τις δυνατότητες εκπλήρωσης αυτής της επιθυμίας του.

Η προετοιμασία της Liverpool αρχίζει το Σάββατο, 15 Αυγούστου, στο Melwood, ενώ η πρώτη επίσημη αναμέτρηση είναι το Community Shield κόντρα στην Arsenal, στις 29 Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *