Οι 18 (+8 καλτ) κορυφαίες στιγμές της Liverpool το 2018!

Αποχαιρετούμε το απερχόμενο έτος με ένα throwback στις 18 καλύτερες εφετινές στιγμές του συλλόγου! Bonus λίστα με επιπλέον 8 καρακάλτ στιγμές για τους μερακλήδες (γιατί… Liverpool είσαι)!

Η συντακτική ομάδα του LiverpoolFans.gr τα βάλαμε κάτω, τα κοιτάξαμε από εδώ, τα είδαμε από εκεί, τα αναλύσαμε, υπολογίσαμε εκείνο, αφαιρέσαμε το δείνα, προσθέσαμε το τάδε και καταλήξαμε στις παρακάτω 18 ως τις κορυφαίες στιγμές της φετινής Liverpool. Θα τις ονομάζαμε ήδη από τον τίτλο ως «οι 18 Liverpool στιγμές του 2018», αλλά συνειδητοποιήσαμε πως ο όρος «Liverpool στιγμές» παραπέμπει σε καλτίλα, γιατί Liverpool σημαίνει κάτι μοναδικό, κάτι Liverpool. Κάτι που μόνο σε αυτήν την ομάδα μπορεί να συμβεί. Οπότε σας κρατήσαμε το καλτ για το τέλος και κάναμε το Top18 κομματάκι πιο επίσημο, μέρες που είναι. Προσδεθείτε και ακολουθείστε μας λοιπόν στο υπέροχο αυτό ταξίδι με τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν φέτος στην Liverpool ή τα έκαναν οι ποδοσφαιριστές της!

Α. Παραλίγο να το ξεχάσουμε. Ναι, σίγουρα δεν τα θυμηθήκαμε όλα! Μην αρχίσετε το κράξιμο στα σχόλια κακόβουλα όντα. Ακούς εκεί!

18. Προτομή του ιδρυτή της Liverpool, John Houlding (8 Νοεμβρίου 2018)

Ο γλύπτης Tom Murphy, που φιολτέχνησε και το πασίγνωστο άγαλμα του Bill Shankly, έχει ολοκληρώσει την χάλκινη προτομή του John Houlding, του ανθρώπου που είχε στην ιδιοκτησία του την έκταση όπου βρίσκεται σήμερα το Anfield και που ίδρυσε την Liverpool. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Peter Moore, κάνει τα αποκαλυπτήρια και δηλώνει: «δεν είχαμε αλλά οφείλαμε να έχουμε ένα σύμβολο στο Anfield που να παριστά τον ιδρυτή της ομάδας μας και το οποίο ο κόσμος θα βλέπει, θα αγγίζει και θα αλληλεπιδρά μαζί του». Μας αρέσει όταν ο σύλλογος σέβεται και τιμά τις ρίζες του και την ιστορία του. Μιλώντας για ιστορία, 8 ημέρες μετά, ο Kenny Dalglish γίνεται ιππότης του στέμματος στην επίσημη εκδήλωση της Βασίλισσας, που τον επέλεξε προσωπικά θέλοντας να τον τιμήσει για την προσφορά του στον αθλητισμό και στον αγώνα των οικογενειών των θυμάτων του Hillsborough, που τελικά δικαιώθηκε τον Απρίλη του 2016.

17. Liverpool – Manchester United 3-1 (16 Δεκεμβρίου 2018)

Σας είχαν λείψει κι εσάς αυτές οι νίκες στο συγκεκριμένο ντέρμπι; Ξέρουμε την απάντηση. Μια εκπληκτική Liverpool «πάτησε» την United του Mourinho, τον οποίο οδήγησε δυο μέρες μετά σε απόλυση. Ο Xherdan Shaqiri πέρασε ως αλλαγή στο 70′ και μέσα σε 10 λεπτά σκόραρε δύο γκολ για να δώσει τη νίκη στους Reds. Μεγαλύτερη αξία αποκτά η πλοκή αυτή αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ελβετός είχε σκοράρει το καλοκαίρι ψαλιδάκι στο φιλικό κόντρα στην Manchester, όταν έκανε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του στη Liverpool…

16. Ο Mohamed Salah αρνείται το βραβείο του MVP και το δίνει στον James Milner (8 Δεκεμβρίου 2018)

Το παιχνίδι στο Bournemouth έχει μόλις τελειώσει. Η Liverpool κέρδισε με 0-4 με τον Mohamed Salah να σκοράρει χατ-τρικ και τον Milner να παίζει το 500ό του παιχνίδι ως ποδοσφαιριστής! Μπροστά στην κάμερα του SkySports, ο Salah μαθαίνει πως είναι ο MVP της αναμέτρησης (προφανώς), αλλά αρνείται με σθένος να παραλάβει το βραβείο, δίνοντας το στον Milner. «Το αξίζει για την καριέρα που έχει κάνει! 500 παιχνίδια! Απίστευτη καριέρα! Ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε κάτι μαζί φέτος!», είπε.

Another reason to love Salah ❤️

Refuses his MOTM award and gives it to Milner ? pic.twitter.com/kEZJeb4BJH

— Football Daily (@footballdaily) 8 Δεκεμβρίου 2018

15. Virgil van Dijk αρχηγός της Liverpool (26 Οκτωβρίου 2018)

Με τους Henderson και Milner τραυματίες, η Liverpool κατέβαινε δίχως αρχηγό στο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League, στο Anfield. Ο Klopp έβαλε τους παίκτες του να ψηφίσουν νέο αρχηγό και υπαρχηγό για την αναμέτρηση και ο Virgil van Dijk πήρε τις περισσότερες ψήφους (για την ιστορία, δεύτερος ήταν ο Wijnaldum). Ο Ολλανδός οδήγησε τους Reds σε μια άνετη επικράτηση με 4-0, διατηρώντας το clean sheet και στέλνοντας έναν… οιωνό για την συνέχεια της καριέρας του στη Liverpool. Εντελώς προφητικά, λοιπόν, ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της ομάδας φέτος!

14. Salah = Κορυφαίος σκόρερ σε Premier League 38 αγωνιστικών (13 Μαΐου 2018)

Ανοίγοντας τον χορό των γκολ απέναντι στην Brighton, για ένα νικηφόρο 4-0 που εξασφάλισε τη συμμετοχή της Liverpool στο Champions League της επόμενης σεζόν, ο Mo Salah έγινε ο παίκτης που σκοράρει τα περισσότερα γκολ σε Premier League 38 αγωνιστικών. Συγκεκριμένα, έφτασε τα 32, ξεπερνώντας τους Suarez, Shearer και Ronaldo που είχαν 31, ολοκληρώνοντας μια τρελή χρονιά, παραγωγικά όμοια της οποίας δύσκολα θα ξαναδούμε! Με χατ-τρικ κόντρα στη Real Μαδρίτης, μάλιστα, θα ξεπερνούσε και τα 47 του Ian Rush, αριθμό ρεκόρ για ποδοσφαιριστή της Liverpool σε διάστημα μιας σεζόν. Δεν τα κατάφερε…

13. Ο Sturridge «κλέβει» έναν βαθμό μέσα στο Stamford Bridge με απίστευτη γκολάρα (29 Σεπτεμβρίου 2018)

Στις 26 Σεπτέμβρη, η Liverpool χάνει για το League Cup από την Chelsea με 1-2 στο Anfield. Ο Sturridge παίζει βασικός και σε κάποιο σημείο του αγώνα, ενώ βρίσκεται έξω από την περιοχή των «μπλε», στον άξονα και λίγο αριστερά, πιάνει σουτ με το αριστερό και με εσωτερικά φάλτσα, σαστίζοντας τους πάντες και παραλίγο να σκοράρει. Τρεις μέρες μετά, με τη Liverpool πίσω στο σκορ στο Λονδίνο και με την απειλή να χαθεί το σερί 6 αήττητων αγώνων, ο Sturridge περνά ως αλλαγή στο 86′ και στο 89′, ενώ βρίσκεται έξω από την περιοχή του Kepa, στον άξονα και λίγο αριστερά, πιάνει σουτ με το αριστερό και με εσωτερικά φάλτσα, σαστίζοντας τους πάντες και πετυχαίνοντας μια καταπληκτική γκολάρα για το 1-1 και τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας! Όνειρο!

Best goal of 2018 so far? ? #Sturridge #LFC pic.twitter.com/BjgF4Xso9j

— Football Super Tips (@FootySuperTips) 1 Οκτωβρίου 2018

12. Ανανέωση συμβολαίου σε όλο το front three (όλο το 2018)

Η αρχή έγινε με τον Bobby Firmino τον Απρίλιο, ακολούθησε ο Salah τον Ιούλιο και τελευταίος ήρθε ο Mane, τον Νοέμβρη του 2018. Όλοι ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με την Liverpool βάζοντας σφραγίδα στις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν!

11. Ο Firmino «χορεύει» τους Παριζιάνους και 3-2 στο 91′! (18 Σεπτεμβρίου 2018)

Ήταν το πρώτο καλό και γεμάτο παιχνίδι της Liverpool την τρέχουσα σεζόν. Επιτέλους ρυθμός, επιτέλους αρκετές φάσεις για την ομάδα του Klopp, όμως η ποιότητα της Paris Saint-Germain κρατάει το σκορ στο 2-2. Τότε, στο 91′, μετά από άμεσο repress, η Liverpool ανακτά κατοχή, ο van Dijk περνά την μπάλα στον Firmino και εκείνος με ωραίες προσποιήσεις ελευθερώνεται και εκτελεί για το 3-2! Φωτιά στο Anfield και μια πολύ σημαντική νίκη για την πρόκριση που ήρθε αργότερα!

They’ve done it! ?

Roberto Firmino comes off the bench to score Liverpool’s winner in stoppage time!

What a match! ?? pic.twitter.com/z8fRzWrhfY

— Football on BT Sport (@btsportfootball) 18 Σεπτεμβρίου 2018

10. «Καλά Χριστούγεννα Everton» (2 Δεκεμβρίου 2018)

Κάτι μας έκανε να πιστέψουμε ότι το τελευταίο γέμισμα από εκείνο το κερδισμένο φάουλ θα έδινε την νίκη στη Liverpool, σε ένα σφιχτό Merseyside derby στο Anfield. Ίσως την εντύπωση αυτή μας είχε σχηματίσει το… κρίμα του να χαθεί από τους συμπολίτες το σερί νικών. Η μπάλα απομακρύνεται και στρώνεται στον van Dijk που σουτάρει και της δίνει ύψος. Αφού αυτή κατεβαίνει με… χιόνια, χτυπάει στο δοκάρι με τον Pickford να αδυνατεί να την πιάσει. Ο Origi έχει μυριστεί την δουλειά, πλησιάζει και σκοράρει το 1-0 στο 95′ με ευχούλες για καλές γιορτές και τα συναφή. Ο καλτ τρόπος επίτευξης του γκολ, στέλνει την συγκεκριμένη στιγμή ψηλά στο top18 και συγκεκριμένα στο νούμερο 10!

9. Σερβιέτες και είδη υγιεινής και καθαριότητας σε κάθε τουαλέτα του Anfield (9 Σεπτεμβρίου 2018)

Σε μια κίνηση κατά της «φτώχειας περιόδου», της αδυναμίας δηλαδή ορισμένων γυναικών να αγοράσουν τα απαραίτητα ώστε να φροντίσουν την καθαριότητα και την υγεία τους κατά το διάστημα της εμμήνου ρύσεως, η Liverpool τοποθέτησε σερβιέτες και παντός είδους προϊόντα υγιεινής και καθαριότητας στις τουαλέτες όλου του γηπέδου, έχοντας πειραματιστεί αρχικά με το εν λόγω εγχείρημα μόνο στο Main Stand. «Η εμμηνόροια είναι ένα ακόμα taboo και ελπίζουμε ότι μιλώντας για αυτό και ευαισθητοποιώντας τα πλήθη σχετικά, θα βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουμε οριστικά την φτώχεια περιόδου», ήταν τα πιο σημαντικά λόγια με τα οποία συνόδευσε τις σχετικές ανακοινώσεις ο Daniel Gallo, διευθυντής του ανθρώπινου δυναμικού της Liverpool.

8. Η Manchester City υφίσταται την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα: 4-3 στο Anfield (14 Ιανουαρίου 2018)

Σε ένα κλασικό Liverpool – Manchester City, σε ένα από τα πιο γεμάτα παιχνίδια που έδωσαν ποτέ οι δύο αντίπαλοι, η ομάδα του Klopp θα επικρατήσει με 4-3 αναγκάζοντας τους εν συνεχεία πρωταθλητές να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα και χαλόντας τους τα σχέδια για… αήττητο πρωτάθλημα. Η γκολάρα του Chamberlain ανοίγει από νωρίς τον χορό των τερμάτων, με τον Sane να «παγώνει» το Anfield στο 40′ και να «τελειώνει» την καριέρα του Gomez ως πλάγιου μπακ (ευτυχώς). Ακολούθησε ένα τρομακτικό εικοσιπεντάλεπτο για τους Reds, που με τρία γκολ (Firmino, Mane, Salah), έδωσαν μαξιλαράκι ασφαλείας για τη νίκη, η οποία ήρθε με σκορ 4-3, μιας και την Liverpool έπιασαν ξανά τάσεις αυτοκτονίας στο τέλος. Εκπληκτικό ματς, εκπληκτικό αποτέλεσμα!

7. Η Napoli υποτάσσεται στο Anfield και μένει εκτός Champions League (11 Δεκεμβρίου 2018)

Με 1-0 ή οποιαδήποτε νίκη με δύο γκολ διαφορά, η Liverpool θα είχε ολοκληρώσει άλλη μια ένδοξη βραδιά Champions League στο Anfield και θα άφηνε εκτός διοργάνωσης τους Ιταλούς του Carlo Ancelotti. Ήταν, μάλλον, το δεύτερο τρομερό παιχνίδι της ομάδας την τρέχουσα σεζόν (το πρώτο κόντρα στην Paris) και έκτοτε έχει φορμαριστεί πλήρως! Ο Salah «χόρεψε» τον Koulibaly για το 1-0 και οι Ναπολιτάνοι δεν ήξεραν από που τους ερχόταν, βλέποντας μια Liverpool που θύμιζε το περυσινό τρομακτικό τέρας! Οι Reds, όμως, τα χρειάστηκαν, βλέποντας τον Milik να κατεβάζει στο 92′ ολομόναχος την μπάλα μες στην περιοχή τους και να εκτελεί. No need to worry mates, ο Alisson άπλωσε το κορμί του και είπε ένα βροντερό «όχι», σε μια φάση που θα μπορούσε να σταθεί και μόνη της στο top18!

WHAT. A. SAVE! ??

Alisson makes a HUGE save to deny Napoli in stoppage time!

Virgil van Dijk’s reaction says it all ? pic.twitter.com/IL5RlniPvM

— Football on BT Sport (@btsportfootball) 11 Δεκεμβρίου 2018

6. «5άρα» σε ημιτελικό Champions League (24 Μαρτίου 2018)

Δύο γκολ και δύο assist από τον Salah, δύο γκολ και δυο assist από τον Firmino και ένα τέρμα του Mane, έκαναν την Roma να φαίνεται ομάδα Europa League παρά το γεγονός πως είχαμε φτάσει τέλη Μαρτίου και βλέπαμε ημιτελικό Champions League. Οι Ιταλοί ήταν σε τρικυμία και υπέστησαν πολύ βαριά ήττα στο Anfield, σκοράροντας πάντως και δύο γκολ στο τέλος, τέρματα που έδωσαν ενδιαφέρον στον επαναληπτικό.

5. Τρία πάρτυ για παιδιά με ειδικές ανάγκες από τον Hendeson (26 Δεκεμβρίου 2018)

Ο αρχηγός της Liverpool προχώρησε σε μια κίνηση που περικλείει όλη την ουσία του συλλόγου, όλες τις αξίες του και όσα πρεσβεύει. Τι έκανε; Νοίκιασε χώρο στην Kenny Dalglish Stand – πληρώνοντας περισσότερες από £2,000 – και διοργάνωσε τρεις εκδηλώσεις για κοινότητες και οργανισμούς της πόλης με άτομα, κυρίως με παιδιά, με ειδικές ανάγκες. 

Ο αρχηγός της Liverpool προσκάλεσε και τον Adam Lallana και μαζί έστησαν αυτά τα όμορφα πάρτυ γεμάτα μουσική, χορό, τραγούδι και φωτογραφίες. Γεμάτα χαρά. Στο τέλος, ο Hendo μοίρασε στους παρευρισκομένους δώρα τα οποία είχε αγοράσει ο ίδιος, συμπεριλαμβανομένων έως και iPads για μεγαλύτερα παιδιά. 

4. Μεταγραφή Alisson (19 Ιουλίου 2018)

Βγάζοντας από την τσέπη £53.8 εκατομμύρια για την Roma, £2.2 εκατομμύρια για την Internacional και υποσχόμενη άλλες £9 εκατομμύρια, η Liverpool απέκτησε τον Alisson Becker και έκανε την καλύτερη (την ανταγωνίζεται μόνον εκείνη του van Dijk) προσθήκη και επένδυση των τελευταίων χρόνων! «Είδα παιχνίδια της ομάδας και πραγματικά ενθουσιάστηκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέρος ενός συλλόγου με τέτοια ιστορία και ελπίζω ότι θα παίξω σημαντικό ρόλο στο να ξανανεβάσουμε τη Liverpool στην κορυφή», δήλωνε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας και έκτοτε διατηρεί ρεκόρ 13 clean sheets σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος (!), στα οποία έχει δεχθεί μόλις 8 γκολ!

3. Πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League με 2/2 απέναντι στην Manchester City (4 και 10 Απριλίου 2018)

Η καλύτερη εποχή της περυσινής Liverpool. Οι Reds, που είχαν σπάσει τον Γενάρη τον… τσαμπουκά της City του Pep, απέδειξαν ποιος είναι το αφεντικό στα μεταξύ τους παιχνίδια, παίρνοντας και με το παραπάνω ρεβάνς για το άδοξο 5-0 στην αρχή της σεζόν. Στο ίσως κορυφαίο πρώτο ημίχρονο επί Klopp, η Liverpool σκόραρε τρία γκολ και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου! Το έργο ίδιο: το front three και πάλι να πυροβολάει, με τον Oxlade Chamberlain να δείχνει ότι του αρέσει πολύ να σκοράρει κόντρα στους «Πολίτες». Η Liverpool τελείωσε το παιχνίδι με 5 τελικές και μοίρασε εφιάλτες στο Manchester.

Έξι ημέρες μετά, η City βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε για να ξεκινήσει την αντεπίθεση της, όμως η Liverpool κράτησε ως το ημίχρονο με νύχια και με δόντια, περιμένοντας τις αντεπιθέσεις. Και ανταμείφθηκε, αφού ο Salah «τελείωσε» στο 56′ την μπουγάδα και ο Firmino στο 77′ έδωσε απλώς διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. 2/2 κόντρα στους πρωταθλητές που ήθελαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το περυσινό Champions League. Κρίμα.

2. Πρόκριση στον τελικό του Champions League (2 Μαΐου 2018)

Βαρεθήκατε με το Champions League αλλά χαιρόσασταν μπαγάσες… Δευτέρα Μαΐου η Liverpool τρώει μόνο 4 στο Olimpico από την Roma στον επαναληπτικό του 5-2, σκοράρει 2 και προκρίνεται για πρώτη φορά μετά το 2007 στον τελικό του Champions League! Οι σκηνές που ακολούθησαν είναι απλά συγκινητικές! 

1. Ο Mane ισοφαρίζει την Real Μαδρίτης και κάνει τους πάντες να πιστέψουν σε άλλη μια ιστορία Δαβίδ-Γολιάθ (26 Μαΐου 2018)

Με τον Salah τραυματία και εσένα εκνευρισμένο από τον Sergio Ramos και τον Karius που πριν τέσσερα λεπτά έκανε «δώρο» το 1-0 στη Real, το γκολ του Mane στο 55ο λεπτό του τελικού ήταν ό,τι καλύτερο συνέβησε σε φίλαθλο της Liverpool το 2018! Ο τελικός μπορεί να χάθηκε, αλλά το συναίσθημα του να φτάνεις τόσο κοντά στην επιτυχία είχαμε να το ζήσουμε χρόνια και ξεκινήσαμε να το έχουμε και την τρέχουσα σεζόν μετά από 20 σερί αήττητους αγώνες στην Premier League. Δείτε παρακάτω, στο video του LiverpoolFans.grTV με στιγμές του τελικού, πώς πανηγύρισαν οι οργανωμένοι σε Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Λάρισα και Πάτρα φίλαθλοι της Liverpool.

BONUS CULT LIST

Και αφού τελειώσαμε με τις κορυφαίες σε σπουδαιότητα στιγμές του 2018, οφείλουμε να πορχωρήσουμε στις… Liverpool στιγμές που έμειναν ανεξίτηλες στο μυαλό μας. Πάμε!

8. Πρόταση γάμου Κορεάτη fan στο Anfield (29 Απριλίου 2018)

Κορεάτης τρελάκιας κατεβάζει την μνηστή του στο κόρνερ του Anfield και της κάνει πρόταση γάμου. Δέχεται. Να ζήσετε!

View this post on Instagram

어제 경기 MOM은. 말레이시아 예비신랑????????평점10점 관중들의 박수를 받기에 충분함 . . . . . #anfield#liverpool#lfc#ynwa#love#난생각치도못했다#남자콥님들이거괜찮네여#영국#리버풀#안필드#럽스타그램

A post shared by @ sung_280 on Apr 28, 2018 at 9:10pm PDT

7. Πανηγυρισμός Klopp με West Ham (12 Αυγούστου 2018)

Η Liverpool κατατροπώνει την West Ham και ξεκινάει με «τεσσάρα» το πρωτάθλημα. Ο Klopp το ευχαριστιέται με έναν… παρεξηγήσιμο τρόπο!

6. O James Milner «σκοτώνει» τον Neymar στα όρια του επιτρεπτού (18 Σεπτεμβρίου 2018)

Ο Neymar Jr κρατάει την μπάλα και τρέχει, τρέχει, τρέχει, ΜΠΟΥΜ. Ο James Milner του «σκάει» ένα μαρκάρισμα και τον πετάει εκτός αγωνιστικό χώρο κλέβοντας του την μπάλα και θυμίζοντας του πως στην Αγγλία δεν χωράνε… φλώροι.

This about sums up Milner’s performance tonight. Brilliant. pic.twitter.com/DEeqZGNr0G

— Jack Sear (@JackSear) 18 Σεπτεμβρίου 2018

5. Akinfenwa απειλεί Segio Ramos (6 Ιουνίου 2018)

Σαν κάθε φίλαθλο της Liverpool, έτσι και ο Akinfenwa είναι θυμωμένος με τον Sergio Ramos που τραυμάτισε τον Salah στον τελικό του Champions League. Του στέλνει, λοιπόν, μέσω twitter, ένα απειλητικό video. «Δεν θα σε συναντήσω ποτέ ως αντίπαλος γιατί με τίποτα δεν θα φτάσω να παίζω Champions League – και είσαι τυχερός – αλλά αν τα κατάφερνα…»

Don’t worry Liverpool FC I will always have your back. #YNWA ????????????? #WeInThisTogether #SometimesYouHave2Smile #BeastMode pic.twitter.com/2aaYtffSMs

— daRealAAkinfenwa (@daRealAkinfenwa) 6 Ιουνίου 2018

4. Ρεπόρτερ: «Τι θα πιεις για να το γιορτάσεις James;». Milner: «Ribena». (2 Μαΐου 2018)

Η Liverpool έχει μόλις προκριθεί στον τελικό του Champions League και όλοι πανηγυρίζουν ξέφρενα. Ρεπόρτερ έχει δίπλα του τον James Milner για μερικές ερωτήσεις και μία από αυτές έχει να κάνει με το πώς θα γιορτάσει ο Άγγλος την πρόκριση, τι θα πιει. «Ribena», απαντά ο Millie, δηλαδή χυμό.

3. Lovren: «Είμαι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο» (13 Ιουλίου 2018)

«Ο κόσμος λέει πως είχα μία δύσκολη σεζόν, αλλά δεν συμφωνώ. Έφτασα με τη Λίβερπουλ μέχρι τον τελικό του Champions League και τώρα με την εθνική ομάδα της χώρας μου στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επίσης, ο κόσμος πρέπει να αναγνωρίσει ότι είμαι ένας απ’ τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο και να σταματήσει να μιλάει χωρίς λόγο!», δήλωνε το καλοκαίρι ο Κροάτης και μας έκανε να γελάμε. 

2. Klopp και Krawietz τραγουδούν συνθήματα 06:00 το πρωί μετά τον χαμένο τελικό. (27 Μαΐου 2018)

Η Liverpool έχασε με κατεβασμένα χέρια από την πολυνίκη του Champions League Real Μαδρίτης. 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρα, Klopp και Krawietz τραγουδούν σύνθημα με τους εξής στίχους: «We saw the European Cup, Madrid had all the fucking luck, we swear we ‘ll keep on being cool, we ‘ll bring it back to Liverpool». Απολαύστε τους!

Jurgen Klopp at 6am this morning. What a man. ? pic.twitter.com/lrm22OVzRr

— Oliver Bond (@Oliver__Bond) May 27, 2018

1. Πρωτοχρονιάτικο διπλό στην Burnley με γκολ Klavan! Από assist Lovren! (1 Ιανουαρίου 2018)

ΜΑΓΙΚΟ. Δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα Top, είναι η πιο καλτ στιγμή που ζήσαμε και την ζήσαμε ενώ ακόμα καλά καλά δεν είχε μπει ο χρόνος. Παναγιά μου τι μας περίμενε μετά… Η Burnley ισοφαρίζει στο 87′ (!) σε 1-1 και απογοητεύει τους φιλάθλους της Liverpool που περιμένουν πια ένα θαύμα. Ποιος είπε ότι δεν γίνονται τέτοια; Στο 94′ ο Lovren παίρνει κεφαλιά-πάσα προς τον Klavan και ο Εσθονός θρύλος σκοράρει για το 1-2 και γίνεται θρύλος της Liverpool, θρύλος του Ποδοσφαίρου! Κάποιοι είπαν ότι το άθλημα δεν είχε κάτι περισσότερο να δώσει μετά από αυτό. Υπερβολή, μπορεί και όχι. Καλή χρονιά σε όλους! YNWA!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *