Οι αλλαγές έφεραν την πρόκριση | Wolves 0-1 Liverpool: Match Review

Η Liverpool έπαιξε με αρκετές αλλαγές στον επαναληπτικό του FA Cup απέναντι στη Wolves, πήρε τη νίκη με 1-0 στο Molineux και προκρίθηκε στους «32» του FA Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Brighton.

Επόμενο ματς για τους Reds το Σάββατο 21/11 (14:30) με την Chelsea στο Anfield για την 21η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool έκανε τα… βασικά (μετά από καιρό) και πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Wolves στον επαναληπτικό στο Molineux (μετά το… επεισοδιακό 2-2 στο Anfield) και μαζί την πρόκριση για τον 4ο Γύρο του FA Cup, όπου θα βρει μπροστά της την Brighton στο Amex Stadium (29/1).

Ο Elliott με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή στο 13ο λεπτό έκρινε το ματς.

Ο Klopp άλλαξε 8 παίκτες στο βασικό σχήμα σε σχέση με τη συντριβή από την Brighton, αφήνοντας στην αρχική ενδεκάδα μόνο τους Konate, Thiago και Gakpo, με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινάει στα αριστερά της άμυνας και να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο.

Οι Reds είχαν από την αρχή την κατοχή της μπάλας και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στην πρώτη φάση του ματς – σε αντίθεση με το εξωφρενικό στατιστικό φέτος που την θέλει να βρίσκεται συνεχώς πίσω πρώτη στο σκορ.

Ο Elliott πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, είδε εκτός θέσης τον Sa και με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1 στο 13ο λεπτό, πετυχαίνοντας το 5ο γκολ του με τη Liverpool.

Οι Reds συνέχισαν να είναι ανώτεροι στο πρώτο μέρος, χάνοντας ευκαιρία στο 16ο λεπτό, με τον Τσιμίκα να κάνει το σουτ από τα αριστερά αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Οι δύο προσπάθειες του Gakpo (32’, 34’) δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Carvalho σκόραρε στο 36ο λεπτό αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η μόνη φορά που απείλησε η Wolves στο πρώτο μέρος ήταν στο 40ό λεπτό, όταν ο Traore βγήκε στην πλάτη της άμυνας από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Liverpool συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, με τους παίκτες του Klopp να μην απειλούν ιδιαίτερα, αλλά από την άλλη ούτε και η Wolves έκανε κάτι το αξιοσημείωτο επιθετικά.

Στα τελευταία λεπτά η Wolves ανέβασε ρυθμούς και έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση στο 73ο λεπτό, με την απευθείας εκτέλεση του Neves να περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία του Kelleher, ενώ ο τερματοφύλακας των Reds μπλόκαρε σωτήρια την κεφαλιά του Cunha από τη μικρή περιοχή.


Οι συνθέσεις

Wolves: Sa; Lembikisa, Collins, Toti, Jonny; Hodge, Neves, Moutinho; Traore, Ait-Nouri, Jimenez

Liverpool: Kelleher, Milner, Gomez, Konate, Tsimikas, Bajcetic, Thiago, Keita, Elliott, Gakpo, Carvalho.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *