Άλλη μία προβληματική εμφάνιση και επαναληπτικός | Liverpool 2-2 Wolves: Match Review

Η Liverpool βρέθηκε πίσω στο σκορ από τεράστιο λάθος του Alisson, έκανε την ανατροπή αλλά η Wolves έφυγε με το 2-2 από το Anfield κι έτσι η πρόκριση στους «32» του FA Cup θα κριθεί σε επαναληπτικό στο Molineux.

Επόμενο ματς για τους Reds, το Σάββατο 14/1 (17:00) με την Brighton στο Amex Stadium για την 20ή αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool δεν κατάφερε να… ξεμπερδέψει με την υπόθεση πρόκριση για τον επόμενο γύρο του FA CUP, καθώς έμεινε στο 2-2 κόντρα στην Wolves στο Anfield, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό αγώνα στο Molineaux.

Οι Reds βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από επική γκάφα του Alisson, ωστόσο κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το ματς αρχικά με τον Nunez στο φινάλε του ημιχρόνου και στη συνέχεια με τον Salah στο 52ο λεπτό.

Οι «Λύκοι» δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν με τον Hwang στο 66ο λεπτό, με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος.

Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Wolves, για γκολ του Toti που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 82ο λεπτό σε μία φάση που δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι μεμπτό.

Ο Gakpo έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των Reds, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση.

Στο 26ο λεπτό, ο Alisson έκανε «δώρο» το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Σε μια φάση που ξύπνησε μνήμες… Karius, ο Βραζιλιάνος έκανε απίστευτο λάθος σε μία πολύ απλή πάσα και ο Guedes πήρε την… ασίστ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η Liverpool βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Nunez. Ο Arnold έκανε τρομερή σέντρα από τα δεξιά και ο Ουρουγουανός φορ με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Με την εκκίνηση το δεύτερου μέρους μάλιστα, επτά λεπτά μετά τη σέντρα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να γυρίσει το ματς. Ο Salah σκόραρε από κοντά για το 2-1, με το ριπλέι να δείχνει πως ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η Γουλβς ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και στο 66ο λεπτό έκανε το 2-2. Ο Hwang συνεργάστηκε με τον Cunha από αριστερά, σούταρε έξω από τη μικρή περιοχή, η μπάλα χτύπησε στον Konate, ξανά στον Νοτιοκορεάτη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 82′ μάλιστα η Wolves είχε την ευκαιρία να πάρει ξανά το προβάδισμα, αφού βρήκε το γκολ μετά από φάση διαρκείας με τον Toti. Ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο το πού. Οι διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων ήταν έντονες, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 85′), Matip, Konate, Robertson; Fabinho (Elliott 75′), Henderson (Keita 68′), Thiago; Salah (Doak 85′), Gakpo (Oxlade-Chamberlain 85′), Nunez

Wolves: Sarkic; Lembikisa (Semedo 69′), Collins, Toti, Jonny; Neves (Nunes 63′), Hodge; Adama, Guedes (Cunha 63′), Ait-Nouri (Bueno 73′); Jimenez (Hwang 63′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *