Ξεκαθαρίζει το τοπίο με συνάντηση μεταξύ Klopp και Wijnaldum!

Όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες στο σήριαλ της παραμονής του Gini Wijnaldum, με τον Jurgen Klopp να ετοιμάζει συνάντηση με τον Ολλανδό.

Το μέλλον του Wijnaldum στην ομάδα βρίσκεται στον αέρα όσο δεν υπογράφεται το νέο συμβόλαιο, με τον Ολλανδό και την Liverpool να έχουν βάλει στο… «ψυγείο» τις διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Jurgen Klopp έχει στα πλάνα του να μιλήσει προσωπικά με τον ίδιο τον Wijnaldum, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος μέσος βαδίζει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου με την Liverpool και η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν θα πει όχι σε μία πώληση του, ώστε να μην τον χάσει ως ελεύθερο τη νέα σεζόν, εάν φυσικά δεν βρεθεί η χρυσή τομή για να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο, κάτι που θα κριθεί κατά πολύ μετά τη συνάντηση με τον Γερμανό τεχνικό.

Αν δεν βγει λευκός καπνός, ο Gini Wijnaldum ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη, με την Barcelona να είναι ένα βήμα πριν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Liverpool για τον ποδοσφαιριστή.

Το ιδανικό σενάριο πέρα από την παραμονή ή αποχώρηση του Wijnaldum, θα είναι η άφιξη του Thiago Alcantara και η πώληση κάποιου ή κάποιων στα χαφ, με τα ονόματα των Marko Grujic και Harry Wilson να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας αποχωρήσεων.

Αυτό το ενδεχόμενο ντόμινο εξελίξεων με τον Wijnaldum είναι πολύ πιθανό να φέρει εξελίξεις για τον Thiago, ο οποίος σίγουρα ενδιαφέρει την ομάδα όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *