Ισοπαλία με ψυχρολουσία στην πρεμιέρα για τις Liverpool Women (Liverpool – Durham 1-1)

BIRKENHEAD, ENGLAND - SEPTEMBER 06: (THE SUN. THE OUT SUN ON SUNDAY OUT ) Rachel Furness of Liverpool Scores the opener and Celebrates in action during the game at Prenton Park on September 06, 2020 in Birkenhead, England. (Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα της φετινής Championship σπατάλησε η γυναικεία ομάδα της Liverpool, που αναδείχθηκε ισόπαλη στην πρεμιέρα κόντρα στην Durham το μεσημέρι της Κυριακής (06/09).

Οι γυναίκες της Vicky Jepson άνοιξαν το σκορ στο Prenton Park στο 39ο λεπτό, όταν η Babajide βρήκε με όμορφη πάσα τη Furness και εκείνη πλάσαρε έξοχα για το 1-0.

Οι «Reds» είχαν το πάνω χέρι και ένιωσαν ότι «κλείδωναν» τη νίκη όταν η Durham έμεινε με δέκα παίκτριες μετά τον τραυματισμό της Achterhof. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενες βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 87ο λεπτό, μετά από κλέψιμο, αντεπίθεση και τελείωμα της Hepple.

Παρά το γεγονός ότι η Liverpool πίεσε ασφυκτικά στα τελευταία λεπτά και έχασε μοναδική ευκαιρία στην εκπνοή για να πάρει εν τέλει το τρίποντο, το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

BIRKENHEAD, ENGLAND – SEPTEMBER 06: (THE SUN. THE OUT SUN ON SUNDAY OUT ) Team Pic Before The Match in action druring the game at Prenton Park on September 06, 2020 in Birkenhead, England. (Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Ήταν το 100ό παιχνίδι για την Ashley Hodson με τα κόκκινα, ενώ τρεις νέες παίκτριες της Liverpool, Hinds, Laws και Thestrup, πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *