Να κάνει το 3/3 και να κλείσει ιδανικά τον Αύγουστο! (Pregame)

Η εβδομάδα άρχισε ιδανικά για την Liverpool, που επισκέφθηκε το Selhurst Park στο Λονδίνο και κατάφερε να ”αποδράσει” με τους 3 βαθμούς από μια πολύ δύσκολη έδρα, εναντίον της αξιοπρεπέστατης Crystal Palace. Σήμερα θέλει να την κλείσει ιδανικά και να αφήσει πίσω της τον Αύγουστο με 3/3 νίκες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Liverpool vs Brighton
Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 25.08.2018
Ώρα έναρξης: 19:30
Διαιτητής: Chris Kavanagh
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Πέντε ολόκληρα χρόνια πέρασαν μέχρι οι Reds να ξεκινήσουν την σεζόν με δύο συνεχόμενες νίκες. Το έχουμε ξαναπεί, η φετινή σεζόν φυσικά είναι γεμάτη φιλοδοξίες και η Liverpool απέναντι στην Brighton θα κάνει τα πάντα για να πάρει και την τρίτη συνεχόμενη νίκη προκειμένου αργά και σταθερά να παρουσιαστεί ως μια ομάδα που φέτος θα μπορέσει να συναγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.
Δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού για την ομάδα του Jurgen Klopp. Ο Γερμανός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του μόνο τον Dejan Lovren, με τον Κροάτη όμως να αναμένεται να επιστρέψει στην διάθεση του προπονητή του μετά το διάλλειμα των εθνικών ομάδων, ενώ φυσικά ο Chamberlain είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι θα είναι εκτός για όλη την σεζόν, για αυτό και δεν γίνεται κάποια αναφορά στον Άγγλο μέσο.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Brighton του Chris Hughton αποτελεί μια από τις πολλές ομάδες που πρόκειται να παλέψουν για την παραμονή τους στα σαλόνια της Premier League. Στην θεωρία όμως οι Seagulls φαίνονται μία από τις ομάδες που θα το καταφέρουν χωρίς να αγχωθούν μέχρι το τέλος. Γιατί αυτό; Σε ένα ήδη καλό ρόστερ, όπως πέρυσι αποδείχθηκε, προστέθηκαν οι Jahanbakhsh, Bissouma, Bernardo, Montoya και Andone, μεταξύ άλλων. 
Η σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα της Νότιας Ακτής, καθώς ηττήθηκε από την Watford με 2-0. Η Brighton όμως φρόντισε να αναπληρώσει τους χαμένους βαθμούς κυριαρχώντας και επικρατώντας επί της Manchester United με 3-2 στο Amex Stadium.
Αυτό ήταν και ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά της Brighton την περασμένη σεζόν, η τεράστια διαφορά των αποτελεσμάτων της στην έδρα της και έξω από αυτήν. Συγκεκριμένα, οι Seagulls όσον αφορά τις εντός έδρας αναμετρήσεις, είχαν την 8η καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, πίσω μόνο από τις ομάδες του ”top six” και την Everton. Αντίθετα, έξω από το σπίτι τους είχαν την χειρότερη, μαζεύοντας μόλις 11 πόντους και σκοράροντας μόνο 10 φορές, τις λιγότερες μαζί με την West Bromwich, η οποία υποβιβάστηκε.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Χωρίς τις υπηρεσίες των Jose Izquierdo, Lewis Dunk, Florin Andone και Bruno θα παρατάξει την ομάδα του ο Chris Hughton.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:

Πολύ εύκολα επικράτησε της Brighton η Liverpool, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Τον Δεκέμβρη πέρασε σαν τυφώνας με 1-5 από το Amex σε ένα παιχνίδι που θα θυμόμαστε για τις απίστευτα γρήγορες αντεπιθέσεις των Reds που οδήγησαν στα γκολ τους, αλλά και για το γεγονός ότι θαυμάσαμε τον Gini Wijnaldum σε ρόλο κεντρικού αμυντικού.
Η Liverpool τελείωσε την σεζόν επικρατώντας με 4-0 στο Anfield με τους Salah, Lovren, Solanke και Robertson να βρίσκουν δίχτυα, εξασφαλίζοντας την έξοδο της Liverpool στο φετινό Champions League.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Alisson, με τους Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk και Robertson να βρίσκονται μπροστά του.
Το κέντρο θα αποτελείται από τους Milner, Wijnaldum και Keita. Πιθανό σενάριο και το να αγωνιστεί ένας εκ των Henderson και Fabinho στον ρόλο του 6αριού με τον Wijnaldum να παίρνει την πιο προωθημένη θέση του James Milner.
Την επίθεση θα συντελούν οι Salah, Firmino και Mane.

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Milner (Henderson / Fabinho), Wijnaldum, Keita – Salah, Firmino, ManeBrighton (4-4-1-1): Ryan – Montoya, Duffy, Balogun, Bernardo – Knockaert, Stephens, Propper, March – Gross – Murray

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *