Με Arsenal στο Anfield για το EFL Cup!

Liverpool players celebrate winning the penalty shootout in the Carabao Cup, Fourth Round match at Anfield, Liverpool. (Photo by Mike Egerton/PA Images via Getty Images)

Αντίπαλο την Arsenal θα βρει για μια ακόμη φορά στο EFL Cup η Liverpool, που θα κληθεί να την αντιμετωπίσει για τον 4ο Γύρο της διοργάνωσης.

Γεμάτη…Arsenal θα είναι η επόμενη βδομάδα για τους Reds, που θα αντιμετωπίσουν δις τους Κανονιέρηδες μέσα σε λίγες ημέρες.

Στις 28 Σεπτέμβρη οι πρωταθλητές φιλοξενούν την πολύ ανεβασμένη ομάδα του Mikel Arteta για την 3η αγωνιστική της φετινής Premier League και θέλουν να κάνουν το 3/3.

Λίγες μέρες αργότερα, οι δυο ομάδες αναμένεται να κοντραριστούν εκ νέου, αφού η κληρωτίδα τις έφερε αντιμέτωπες για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διοργάνωση, αυτή τη φορά έναν γύρο νωρίτερα.

Η Liverpool είχε πολύ εύκολο έργο απέναντι στην Lincoln επικρατώντας με 2-7, την ώρα που η Arsenal πέρασε με 0-2 από το King Power Stadium κόντρα στην Leicester.

H ακριβής ημερομηνία του αγώνα δεν έχουν οριστεί ακόμη, ωστόσο η λογική λέει πως θα τεθεί 3 μέρες μετά τον αγώνα για το πρωτάθλημα, άρα την Πέμπτη 1 Οκτώβρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *