Με επιστροφή Fabinho στην ενδεκάδα; (Pregame)

Να επιστρέψει την διαφορά από τη 2η θέση στους 16 βαθμούς επιδιώκει απόψε η Liverpool!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 
Wolves vs Liverpool
Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Molineux
Ημερομηνία: 23.01.2020
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Michael Oliver
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:


Την Κυριακή στο Anfield, η Liverpool επικράτησε και της Manchester United με 2-0, με τον Mohamed Salah να σφραγίζει τη νίκη της ομάδας του στην εκπνοή της αναμέτρησης. Νωρίς στο παιχνίδι το σκορ είχε ανοίξει ο Van Dijk με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Alexander Arnold. Απόψε οι Reds ταξιδεύουν στο Wolverhampton, σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, και κυνηγούν τη νίκη στο πρώτο από τα τέσσερα παιχνίδια -ένα εξ αυτών για το κύπελλο- που θα δώσουν μέχρι το winter break της 1η Φεβρουαρίου.

Ο Jurgen Klopp εξακολουθεί να μην υπολογίζει στους Milner και Keita, ο Lovren επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ο Fabinho πήρε λεπτά συμμετοχής στο ντέρμπι της Κυριακής και απόψε διεκδικεί θέση βασικού. Ο Xherdan Shaqiri θεωρείται επίσης διαθέσιμος από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Oι Wolverhampton Wanderers φλερτάρουν και φέτος με την έξοδο στην Ευρώπη, και στο Molineux δεν αποκλείεται να κοιτάνε δειλά-δειλά ακόμη και την τέταρτη θέση. Όλες οι ανταγωνίστριες της δείχνουν χαρακτηριστική ανικανότητα να κάνουν κάποιο νικηφόρο σερί, και το -6 από την σταθερά 4η Chelsea δίνει δικαίωμα για τρελά όνειρα. 

Θύμα αυτού του προβλήματος βέβαια είναι και η Wolves, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη νίκη με 3-2 επί της Manchester City και την -μετά από 4 μέρες- ήττα από την Watford. Oι Λύκοι από πέρυσι αποτελούν την ομάδα που της αρέσει όσο καμία άλλη ίσως να κόβει βαθμούς από το λεγόμενο big six – μόνο η Liverpool έχει γλιτώσει από αυτό το φαινόμενο.

Ο Νuno Espirito Santo δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ruben Vinagre και Willy Boly, ενώ ο Diogo Jota κρίνεται αμφίβολος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Πολύ πρόσφατη είναι η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από το 1-0 του Anfield. Ο Mane άνοιξε το σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν άμεσα. Εκεί επενέβη το VAR, ανακάλυψε offside χιλιοστών, μια αγαπημένη συνήθεια των Άγγλων διαιτητών, και το σκορ έμεινε στο 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Wolves (3-4-3): Patricio – Dendoncker, Coady, Saiss – Doherty, Moutinho, Neves, Jonny – Traore, Jimenez, Neto

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *