Θέμα χρόνου η ανανέωση του Wijnaldum

LIVERPOOL, ENGLAND - MAY 07: Georginio Wijnaldum of Liverpool celebrates after scoring his team's third goal during the UEFA Champions League Semi Final second leg match between Liverpool and Barcelona at Anfield on May 07, 2019 in Liverpool, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία βρίσκεται η Liverpool με τον Gini Wijnaldum, για να ανανεώσει ο Ολλανδός το συμβόλαιο του με την ομάδα!

Ο Ολλανδός μέσος, τη νέα σεζόν αναμένεται να διανύσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Liverpool και η διοίκηση της ομάδας έχει βάλει σε προτεραιότητα την ανανέωση του, καθώς είναι ένας παίκτης – βαρόμετρο στα πλάνα του Jurgen Klopp.

O Gini Wijnaldum, βρίσκεται στο Anfield από το καλοκαίρι του 2016, ερχόμενος από τη Newcastle έναντι 27,5 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Ολλανδό να είναι η πρώτη μεταγραφή του Jurgen Klopp στη θητεία του στη Liverpool. Από τότε, ο 29χρονος χαφ, είναι βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Γερμανού τεχνικού, έχοντας εξαιρετική παρουσία σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο Merseyside, ενώ να σημειωθεί ότι φέτος είναι σε όλα τα ματς της ομάδας βασικός στο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει μονάχα την αναμέτρηση με την Bournemouth εκτός έδρας (νίκη με 0-3).

Το καλοκαίρι του 2021, το συμβόλαιο του εκπνέει και στη Liverpool έχουν θέσει ως κορυφαία προτεραιότητα να ανανεωθεί η σύμβαση τους με τον Ολλανδό χαφ, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν πραγματοποιηθεί σε πολύ θετικό κλίμα, υπάρχει ταύτιση απόψεων και θεωρείται θέμα χρόνου να έχουμε κι επίσημα την ανανέωση του ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του, ο Wijnaldum ζήτησε διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχίσει να έχει θέση βασικού στην ομάδα, πριν ξεκινήσει τις συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο, το οποίο αναμένεται να είναι τουλάχιστον για τρία χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *