Υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο ο Elliott!

Την υπογραφή του στο πρώτο του, επαγγελματικό συμβόλαιο στην καριέρα του, είναι έτοιμος να βάλει ο Harvey Elliott, με την Liverpool να «δένει» το νεαρό ποδοσφαιριστή!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Liverpool, o οποίος το καλοκαίρι του 2019 ήρθε στο Anfield από τη Fulham σε ηλικία 16 ετών, έχει εντυπωσιάσει τον Jurgen Klopp και τους ανθρώπους της ομάδας με την εξελίξη του και τη σοβαρότητα που δείχνει.

Τη φετινή σεζόν, πήρε αρκετές ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα, ενώ αγωνίστηκε και στις διοργανώσεις του κυπέλλου, έχοντας αξιοπρεπέστατη παρουσία, παρά το νεαρό της ηλικίας του κι έδειξε ότι εάν δουλέψει, μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά, μιας και βρίσκεται και σε ένα περιβάλλον άκρως ποδοσφαιρικό και με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Έτσι, στις αρχές του Ιουλίου, ο Harvey Elliott, με απόφαση Jurgen Klopp, αναμένεται να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην καριέρα του με την Liverpool, το οποίο αναμένεται να είναι για τρία χρόνια, ενώ μόλις κλείσει τα 18 του, το συμβόλαιο του θα ανανεωθεί για ακόμα δύο χρόνια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *