Η Liverpool φιλοξένησε στο Anfield 22 «ήρωες της κοινότητας»

Την ευκαιρία να απολαύσουν το φιλικό παιχνίδι της Liverpool κόντρα στην Athletic Bilbao την Κυριακή (08/08) και τη φιλοξενία του συλλόγου των Reds στο Anfield, είχαν 22 επιλεγμένοι ντόπιοι κάτοικοι, ήρωες και ηρωίδες της τοπικής κοινότητας.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια πρωτοβουλία μέσα από την οποία θέλησε να ευχαριστήσει έμπρακτα ανθρώπους που στήριξαν την τοπική κοινότητα κατά τους δύσκολους προηγούμενους μήνες, η Liverpool κάλεσε στο Anfield 22 γυναίκες και άνδρες που ξεχώρισαν για την προσφορά τους μέσα από τα επαγγέλματα τους.

Εργαζόμενοι/ες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και σε supermarkets, επιστήμονες, ντόπιοι εθελοντές και εθελόντριες, 22 συνολικά «ήρωες της κοινότητας» φιλοξενήθηκαν στο Anfield κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Liverpool κόντρα στην Athletic Bilbao (1-1).

Την παρουσία τους στο γήπεδο της Liverpool ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα ο Alan Kennedy, με τους 22 ήρωες και ηρωίδες να περνούν χρόνο στο Carlsberg Lounge στη Main Stand και να παρακολουθούν όλοι μαζί την προσπάθεια των παικτών του Klopp.

Ήταν το «ευχαριστώ» του συλλόγου προς όλες και όλους για την προσφορά τους στην τοπική κοινότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *