Η σημαντικότερη αναμέτρηση της σεζόν, μέχρι στιγμής! (Pregame)

Για την πρόκριση από σήμερα θα παλέψει η Liverpool στο Παρίσι σε μερικές ώρες, με τον όμιλο να έχει πάρει φωτιά μετά την ήττα των Reds στο Βελιγράδι.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 
Paris Saint-Germain vs Liverpool
Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Parc des Princes
Ημερομηνία: 28.11.2018
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Szymon Marciniak
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Μετά την επικράτηση εναντίον της Watford το Σάββατο, η Liverpool δίνει τον προτελευταίο της αγώνα στο Champions League, και ταυτόχρονα τον θεωρητικά δυσκολότερο. Το παιχνίδι αναμενόταν να είναι σημαντικότατο από την στιγμή που ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της διοργάνωσης, αλλά τα αποτελέσματα στον όμιλο τον καθιστούν κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. 

Συγκεκριμένα, οι Παριζιάνοι χρειάζονται οπωσδήποτε την νίκη, καθώς με ήττα και νίκη της Napoli στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς θα μείνουν εκτός της συνέχειας, ενώ με ισοπαλία η τύχη της ομάδας του Tuchel δεν θα βρίσκεται πλέον στα δικά της χέρια πόδια. 

Όσον αφορά την Liverpool, μετά την ήττα στο Βελιγράδι, θα πρέπει να αποφύγει την ήττα πάση θυσία και στο Παρίσι καθώς θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο την τελευταία αγωνιστική θέλοντας μόνο την νίκη με για να προκριθεί, που μάλιστα ίσως χρειαστεί να έρθει και με διαφορά δύο τερμάτων, αναλόγως των άλλων αποτελεσμάτων, ενώ πρακτικά θα κυνηγάει πλέον την δεύτερη και όχι την πρώτη θέση. Με ισοπαλία η Liverpool θα χρειαστεί και πάλι την νίκη την τελευταία αγωνιστική, διεκδικώντας παράλληλα και την πρωτιά του ομίλου, ενώ με νίκη θα προκριθεί στους 16 απόψε εφ όσον ο Ερυθρός Αστέρας δεν φύγει με νίκη από την Ιταλία.

Για την αποψινή αναμέτρηση, ο Jurgen Klopp υπολογίζει κανονικά στον Sadio Mane που ξεπέρασε το πρόβλημα ίωσης του, ενώ ο Adam Lallana συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον τραυματισμό του.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Paris Saint-Germain μπορεί να κινδυνεύει με τον αποκλεισμό από τα ”αστέρια”, αλλά έχει ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στην Γαλλία, κυριαρχώντας για μια ακόμη χρονιά. Συγκεκριμένα, βρίσκεται ήδη 15 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την δεύτερη Lyon, δεν έχει χάσει ούτε έναν πόντο, Neymar, Mbappe και Cavani κάνουν ό,τι θέλουν κάθε αγωνιστική και η διαφορά τερμάτων έχει εκτοξευθεί στον αριθμό 39.

Να σημειωθεί πως η μόνη ήττα που έχει γνωρίσει η Γαλλική ομάδα έχει έρθει από την Liverpool στο Anfield νωρίτερα στην σεζόν.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Ο Thomas Tuchel θα έχει κανονικά στην διάθεση του τους Neymar και Mbappe και δεν αντιμετωπίζει κάποια απουσία για το αποψινό παιχνίδι.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Σε μια δραματική πρεμιέρα στο Anfield, η Liverpool πήρε κεφάλι στο σκορ με τους Daniel Sturridge και James Milner να σκοράρουν για τους γηπεδούχους. Thomas Meunier και Kylian Mbappe έφεραν το παιχνίδι σε ισορροπία, με το γκολ του Γάλλου να έρχεται λίγα λεπτά πριν το τέλος. 

Ο Roberto Firmino, που 20 λεπτά νωρίτερα πέρασε στο παιχνίδι, είχε τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι σημειώνοντας ένα υπέροχο τέρμα στο 92′, με την Liverpool να παίρνει τους 3 βαθμούς και το Anfield να σείεται. 

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία της Liverpool, έχοντας μπροστά του τους Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk και Robertson.

Το κέντρο θα απαρτίζεται από τους Milner, Henderson και Wijnaldum. 

Την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Salah, Firmino και Mane.

Paris Saint-Germain (4-3-3): Buffon – Kehrer, Silva, Kimpembe, Bernat – Verratti, Marquinhos, Di Maria – Mbappe, Cavani, Neymar

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Milner, Henderson, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *