Επανέρχεται ο άρρωστος Keita, προσοχή με Ox, μετά τις εθνικές ο Gomez

Διαβάστε το πλήρες… ιατρικό ρεπορτάζ για τους απόντες και τραυματίες του συνόλου του Jurgen Klopp.

Τα νέα από το ιατρικό επιτελείο είναι αρκετά καλά τον τελευταίο καιρό και αυτό δεν μπορεί παρά να ευχαριστεί τον Jurgen Klopp, δίνοντας του ελπίδα και επιλογές.

Ο Naby Keita, αν και άρρωστος την Δευτέρα, επανήλθε στις προπονήσεις και φαίνεται πως δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, συμμετέχοντας κανονικά στην αποψινή αποστολή απέναντι στην Watford. 

Από την άλλη, ο Dejan Lovren βρίσκεται ακόμη σε στάδιο αποκατάστασης της θλάσης του, με το χρονοδιάγραμμα να προβλέπει την επιστροφή τους στις προσεχείς εβδομάδες. Το αντίθετο ισχύει για τον Joe Gomez, ο οποίος λείπει από τις αρχές Δεκέμβρη – όταν και εγχειρίστηκε στον αστράγαλο – και θα συνεχίσει να λείπει, τουλάχιστον μέχρι και την διακοπή των εθνικών ομάδων (επιστροφή τελευταίο τριήμερο του Μαρτίου).

Την αποκατάσταση του συνεχίζει και ο Oxlade-Chamberlain, που προσμένει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά την ρήξη χιαστών που υπέστη τον περυσινό Μάιο. Ο Άγγλος διεθνής προπονείται στο 70% των δυνάμεων του, ακολουθώντας ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης και σταδιακά ανεβάζει ρυθμό. Όπως, πάντως, δήλωσε και ο Klopp, «τον προετοιμάζουμε για ολόκληρη την καριέρα του, όχι για να επιστρέψει σε ένα παιχνίδι, οπότε θέλει προσοχή».

Τέλος, στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας βρίσεκται και ο Rhian Brewster, τον οποίο στην ομάδα στοχεύουν να τον έχουν σε πλήρη ετοιμότητα κατά την προετοιμασία του καλοκαιριού ώστε να μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν αμέσως την επόμενη σεζόν. Ο Klopp δεν θεωρεί σημαντικό να του δώσει έστω και μερικά λεπτά συμμετοχής φέτος, όσο να τον έχει έτοιμο, από άποψη φυσικών δυνατοτήτων, το καλοκαίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *