Καθησυχαστικά νέα για τον Firmino – Πότε θα μπορέσει να παίξει

Διαβάστε πότε αναμένεται να ξαναχρησιμοποιηθεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός μετά το πρόβλημα στον αστράγαλο που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Manchester United.

Αποχωρώντας από το ντέρμπι του Old Trafford στο 30ό λεπτό, ο Roberto Firmino σόκαρε τους φίλους της Liverpool, οι οποίοι μάλιστα τα… χρειάστηκαν όταν είδαν και το slow-motion replay της φάσης όπου του γύρισε ο αστράγαλος.

Ωστόσο, μετά την εξέταση της κατάστασης του Βραζιλιάνου, δεν τίθεται ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας για την περίπτωση του, με τον Klopp να εξηγεί πως λογικά θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι με την Everton, χωρίς όμως να τον ξεγράφει και από το αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο την Watford στο Anfield.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Jurgen Klopp σχετικά:

«Φαίνατει καλά, ήμασταν προφανώς τυχεροί. Δεν είναι τόσο σοβαρό όσο νομίζαμε αρχικά. Εξάλλου αν ο Bobby πέσει κάτω και αποχωρήσει από το γήπεδο, αυτό είναι πάντα κακό σημάδι αφού γενικά είναι σκληρό παιδί».

«Παίζουμε αύριο (σ.σ απόψε) και για το συγκεκριμένο είμαστε οριακά, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα σίγουρα να παίξει στο ντέρμπι της Κυριακής. Επειδή πρόκειται για τον Bobby, θα έλεγα ναι (σ.σ για το αν υπάρχουν πιθανότητες να παίξει απόψε), αλλά δεν ξέρω αν θα τις χρησιμοποιούσα μιας και παίξαμε Κυριακή και τώρα ξανά άμεσα την Τετάρτη. Πάντως το να ξεγράφει κανείς τον Bobby είναι μεγάλο λάθος, αφού επανέρχεται πάντα πολύ σύντομα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *