Δεν ταξιδεύει ο Mane, διάσειση ο Lovren / Επιστρέφουν δύο

Μπορεί να μην έχει τις υπηρεσίες τριών σημαντικών παικτών, αλλά η Liverpool δεν θα ταξιδέψει ζημιωμένη σε σχέση με την αποστολή στην Burnley, με σημαντικές προσθήκες στο παρουσιολόγιο.

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης στο Vicarage Road κόντρα στην Bournemouth, ο Jurgen Klopp έδωσε την καθιερωμένη ενημέρωση περί των τραυματιών, ενημερώνοντας για τις απουσίες αλλά και τις επιστροφές παικτών.

Πιο συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι Mane, Lovren και φυσικά Gomez, με τον τελευταίο να υφίσταται κάταγμα στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης με την Burnley, τραυματισμός που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 5-6 εβδομάδες.

«O Sadio Mane είναι τώρα στο Melwood και προσπαθεί να τρέξει για πρώτη φορά (σ.σ μετά το κόψιμο που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Watford στο πόδι). Αυτό δεν είναι και πολύ ευχάριστο και φυσικά δεν είναι έτοιμος για αύριο, αλλά ελπίζουμε πως θα βγάλει το πρόγραμμα που ετοιμάσαμε για αυτόν σήμερα». Την ίδια ώρα, «ο Lovren χτύπησε την περασμένη εβδομάδα και έπαθε διάσειση. Ακόμα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί», εξηγεί ο Klopp. 

Μαζί με αυτούς, τακτικές απουσίες αποτελούν Nathaniel Clyne και Dominic Solanke, όπως φυσικά και οι Oxlade-Chamberlain και Rhian Brewster.

Στα ευχάριστα νέα, επιστρέφουν στις επιλογές του Klopp οι Andy Robertson και Gini Wijnaldum. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός: «Με τον Gini όλα είναι καλά – έκανε το πρόγραμμα του αυτήν την εβδομάδα και είναι καλά. Ο Robbo έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και μάλιστα σε μια θέση με πολύ ένταση. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να του δώσουμε ένα 8ωρο ξεκούρασης (σ.σ στην προηγούμενη αγωνιστική). Αυτή ήταν βασικά η κατάσταση, δεν ταξίδεψε στην Burnley». Θυμίζουμε πως μετά το παιχνίδι με την Watford, ο Σκωτσέζος μπακ είχε έναν μικρό πόνο από χτύπημα, αλλά από τις εξηγήσεις του Klopp γίνεται κατανοητό πως δεν είναι κάτι σοβαρό αφού ο λόγος απουσίας του από την Burnley ήταν η ξεκούραση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *